Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - MODIMOROM CONS: Crestere anuala de 5% estimata pe piata de pardoseli
MODIMOROM CONS: Crestere anuala de 5% estimata pe piata de pardoseli
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 07 Apr 2014 16:26
Modimorom Cons - Brasov, companie cu capital integral romanesc specializata in executia de fundatii, sape semiumede si pardoseli industriale, a depasit, in ultimii doi ani de activitate, cifra de afaceri de 3,6 milioane de euro. Pentru anul in curs, conducerea societatii estimeaza o noua crestere a rulajului, in contextul in care piata de pardoseli industriale ar putea inregistra o majorare de 5% fata de nivelul din 2013. Firma dispune de utilaje moderne si performante, capacitatea tehnica de turnare si finisare fiind de pana la 2.500 mp pe zi.
Interviu cu Gigi Costin, administratorul Modimorom Cons.
 
- Cum estimati ca va evolua piata pardoselilor industriale in acest an?
- Pentru 2014 si 2015 estimam o evolutie medie anuala de 5% in domeniu, avand in vedere proiectele ce se preconizeaza a fi demarate in perioada urmatoare. Totusi, in ultima perioada, preturile manoperei s-au mentinut sau chiar au scazut, in unele cazuri, sub nivelul din 2012, ceea ce a determinat un regres al profiturilor din bransa. Estimam ca preturile materialelor vor creste in acest an, in timp ce segmentul executiei este mai putin predictibil, daca tinem cont de faptul ca preturile de manopera depind si de alte companii de constructii, care au integrate aceste servicii. In continuare, principala optiune va ramane raportul calitate-pret, in functie de domeniul de activitate al proiectelor realizate.
 
- Prezentati principalele proiecte pentru care ati executat pardoseli in 2013.
- Anul trecut ne-am implicat in realizarea unor proiecte de anvergura de pe piata constructiilor, cum ar fi centrele comerciale City Mall - Galati, Corall - Constanta sau fabricile Robert Bosch - Jucu, Pirelli Romania, Thimm - Sibiu si Kronospan. De asemenea, am executat pardoseli si la cateva obiective din Chisinau, in Republica Moldova.
 
- Ce obiective aveti pentru anul in curs?
- Pentru 2014 ne-am propus sa ne extindem aria de influenta din domeniu, prin stabilirea de noi parteneriate cu antreprenori si furnizori de materiale, precum si prin contractarea cat mai multor proiecte care sa duca la cresterea profitului.
 
- Care este aria de expertiza a companiei, in domeniul pardoselilor industriale?
- Compania noastra detine expertiza necesara realizarii unei game variate de lucrari din domeniul pardoselilor industriale, precum executia de sisteme de beton monolit simple sau finisate cu materiale pe baza de cuart, realizate cu rasini epoxidice poliuretanice autonivelante sau aplicabile prin roluire, executia de rampe antiderapante, pardoseli din beton amprentat, reconditionarea pardoselilor vechi, efectuarea de suprabetonari intre 3 cm si 10 cm (pentru care utilizam o reteta speciala din beton, rezistenta la incarcari foarte mari), precum si hidroizolatii cu membrane lichide. Pardoselile epoxidice au calitati care sporesc confortul si igiena, fiind ideale pentru aplicatii din industria alimentara, sanitara, educationala, sportiva etc.
 
 
ALLBIMhiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
rigips
noark
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
grundfos
FRONTALE
leviatan
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
BALTIC

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica