Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ROCA: Incep sa scada comenzile; este dificil de estimat cum va evolua criza
ROCA: Incep sa scada comenzile; este dificil de estimat cum va evolua criza
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2020 06:45
Primele efecte ale pandemiei de coronavirus se reflecta in scaderea comenzilor de obiecte sanitare ceramice si de mobilier si accesorii pentru baie comercializate de Roca Romania, unul dintre principalii furnizori specializati. Chiar si in acest context dificil, compania continua sa asigure disponibilitatea produselor, cu respectarea indicatiilor si recomandarilor autoritatilor.
"Suntem inca la inceputul acestei crize medicale; incep sa scada comenzile, dar este prea devreme sa pot spune mai multe, desi trendul este evident. Am luat deja masurile necesare atat pentru a proteja angajatii (teleworking, acolo unde se poate), dar si de a asigura disponibilitatea produselor, tinand cont de context", a declarat Cornel Costache, manager de operatiuni in cadrul Roca Romania.
In continuare, abordarea Roca va fi "pas cu pas", deciziile din cadrul companiei urmand a fi luate in functie de evolutia evenimentelor.
"Intampinam o problema cu care nu ne-am mai confruntat, la nivel global. Abordarea noastra este «pas cu pas», in functie de evolutia evenimentelor, care ne schimba realitatea de la o zi la alta. Depunem eforturi sa ne respectam angajamentele si sa ramanem lucizi si o companie de incredere, pe care sa se poata baza atat angajatii, cat si clientii si furnizorii, sa pastram «normalitatea» raportata la contextul actual", a mai spus Cornel Costache.
Managerul Roca Romania a mai precizat ca, in contextul dificil in care se gaseste mediul de afaceri, sunt necesare masuri guvernamentale de ordin fiscal si pentru protectia angajatorilor, amanarea platilor taxelor, dar si coerenta in luarea deciziilor, astfel incat sa existe "viata" economica post COVID 19.
***
Roca Obiecte Sanitare este prezenta in Romania de la finele anului 2006, cand a preluat de la compania austriaca Lasselsberger fabrica de obiecte sanitare Cesarom Bucuresti. In prezent, compania comercializeaza, la nivel national, produse marcile Roca, Zoom si Laufen, avand parteneriate cu peste 30 de distribuitori autorizati, in toate orasele mari ale tarii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
cv water 2021
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere