Agenda Constructiilor
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Saint-Gobain ISOVER: Cerintele europene vor creste calitatea izolatiilor
Saint-Gobain ISOVER: Cerintele europene vor creste calitatea izolatiilor
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 14 Oct 2019 06:56
Dupa un an 2018 foarte bun pentru piata locala a sistemelor pentru izolatii cu vata minerala din sticla si bazaltica, in primele sase luni din 2019 vanzarile din domeniu au continuat sa creasca, dar nu la amploarea celor de anul trecut. Potrivit lui Ovidiu Pascutiu, directorul general al grupului Saint-Gobain in Romania, perspectivele pentru intervalul urmator sunt optimiste, avand in vedere atentia tot mai mare pe care dezvoltatorii, constructorii si beneficiarii o acorda crearii unor spatii sigure, confortabile si durabile cu ajutorul produselor si solutiilor inovatoare, care contribuie la satisfacerea diferitelor cerinte constructive (confort termic, acustic, rezistenta la foc, durabilitate etc.). In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cu aproximativ 1.800 de angajati si 22 de linii de productie in 13 situri industriale, situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.
Interviu cu Ovidiu Pascutiu (49 de ani), directorul general al grupului Saint-Gobain in Romania, manager cu o experienta profesionala de 16 ani pe piata materialelor de constructii (atat in Romania, cat si in strainatate).
 
- Ce evolutie au avut vanzarile Saint-Gobain in Romania, in 2019?
- Rezultatele Grupului Saint-Gobain in Romania s-au mentinut pe un nivel ascendent, cu o cifra de afaceri in crestere si ne asteptam sa incheiem anul conform previziunilor. Activitatea in constructii s-a mentinut la un nivel bun in Romania, in pofida constrangerilor cauzate de lipsa de forta de munca disponibila pentru activitatea din domeniul constructiilor sau de efectele schimbarilor legislative (adoptarea OUG nr. 114). Prin punerea in functiune a noii linii de vata bazaltica din cadrul fabricii de vata minerala ISOVER din Ploiesti, Saint-Gobain isi va mari gama de produse si solutii, adaptandu-se dezvoltarii constante de pe piata regionala, datorata constientizarii tot mai pronuntate a importantei solutiilor izolatoare performante. Ne asteptam, asadar, sa continuam pe o linie ascendenta, cel putin la fel de solida ca in anii anteriori, in contextul potentialului inca mare pe care il are sectorul constructiilor. Daca luam in calcul si cererea tot mai mare de produse din vata minerala de sticla inregistrata pe pietele externe invecinate, Saint-Gobain ISOVER are perspective favorabile.
 
- Cum “se vede” implementarea programului de reabilitare termica, din perspectiva dvs.?
- Desi ne-am dori ca solutiile adoptate in majoritatea lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor de locuinte sa includa mai des vata minerala, vom sustine extinderea acestui program si catre locuintele unifamiliale si vom continua sa furnizam solutii de izolare termica pentru eficienta energetica. Asa cum se stie deja, obiectivul nostru este acela de a fi recunoscuti drept referinta in domeniul habitatului si al constructiilor si lider de piata pentru solutii sustenabile de izolare.
Cea mai mare pondere a cladirilor...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere