Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - VeroTherm se extinde in Marea Britanie si continua investitiile in productie
VeroTherm se extinde in Marea Britanie si continua investitiile in productie
Izolatii & Finisaje Publicat de AG&F 16 Nov 2023 16:35
Producatorul roman de polistiren si mortare uscate VeroTherm intentioneaza sa deschida primul centru logistic din afara tarii, in Marea Britanie, in vederea extinderii operatiunilor companiei pe pietele externe. Noul centru logistic va fi amenajat in Londra, in zona stadionului Wembley si va functiona ca punct de vanzare si livrare a produselor VeroTherm.
Acest demers este realizat in parteneriat cu firma Essential Green Solutions Limited, coordonata de oamenii de afaceri Oves Jasat si Ionel Giuran.
Investitia in amenajarea centrului logistic se va ridica in aceasta etapa la 250,000 Euro si va fi utilizata cu precadere pentru amenajarea spatiului la standardele optime desfasurarii activitatii.
"Obiectivele noastre de a ne extinde in afara Romaniei raman un deziderat si consideram ca piata britanica aduce multe oportunitati de dezvoltare a afacerii noastre. Urmarim cu atentie industria in care activam si in acest moment in Marea Britanie sunt oferite o serie de facilitati celor care isi anvelopeaza locuintele in vederea cresterii eficientei energetice si reducerii emisiilor de CO2. Pe fondul unei cereri crescute pe aceasta piata, dar si a puterii de cumparare, oferim un avantaj competitiv, atat din punct de vedere al preturilor, cat si al calitatii si capacitatii de livrare. Preconizam ca spatiul va fi functional la inceputul anului viitor, dar acest lucru va depinde de finalizarea procesului de autorizare.”, a declarat Vicentiu Mocanu, General Manager VeroTherm.
In centrul logistic din Londra vor fi disponibile exclusiv produse marca VeroTherm, precum diferite tipuri de polistiren, adezivi, placi de armare, dibluri, profile de aluminiu, amorse, vopsea structurata si lavabila, precum si alte accesorii. 
Pentru anul 2024, VeroTherm a bugetat o investitie de aproximativ 15 milioane de euro,  investitie care va fi directionata pentru finalizarea si punerea in functiune a fabricilor de langa Bucuresti.
Compania VeroTherm este activa pe piata locala din anul 1998. Fabrica din Ramnicu Valcea are in prezent o capacitate de productie de 750.000 de metri cubi de polistiren si de 100.000 de tone de mortare uscate pe an. VeroTherm isi va dubla capacitatea de productie odata cu deschiderea fabricilor de langa Bucuresti, preonizata pentru Q3 2024.
Compania detine afaceri si pe segmentul rezindential. VeroTherm a demarat acum cativa ani proiectul rezindential VeroTherm Villas din Craiova, cu o investitie ce atinge valoarea de 40 de milioane de euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CDS
theda mar
strabag nivel 1
konsent
Acvatot 2019
ness project
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
concelex
rigips
Ubitech
EDIT-Structural
siniat
noark
quadratum
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander