Agenda Constructiilor
Luni, 19 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Workspace Studio atinge vanzari de 6,5 milioane de euro in primele 9 luni din 2020
Workspace Studio atinge vanzari de 6,5 milioane de euro in primele 9 luni din 2020
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2020 14:43
Workspace Studio, companie specializata in solutii de amenajare orientate catre ergonomie si partener unic acreditat al Herman Miller in Romania, anunta intrarea pe piata de retail online dupa o investitie de 100.000 de euro in platforma si stocurile initiale dedicate. In primele 9 luni ale acestui an, Workspace Studio a avut o cifra de afaceri de 6.5 milioane de euro.
Contextul actual si cresterea cererii de mobilier ergonomic pe segmentul rezidential in ultimele 6 luni a determinat Workspace Studio sa se extinda pe piata de retail cu un magazin online care cuprinde produsele cele mai solicitate de acest segment de clienti. Astfel, in oferta de produse a shopului online au fost introduse intr-o prima etapa scaune ergonomice Herman Miller, produse pentru care interesul a crescut cu 300% in perioada martie - septembrie 2020.
Compania vizeaza ca pana la finalul anului magazinul online sa genereze vanzari de peste 100.000 de euro. In contextul in care multi angajati continua munca de acasa, interesul pentru scaunele ergonomice este in continua crestere, avand in vedere nevoia de a amenaja un spatiu de lucru confortabil si ergonomic in locuinta pentru a-si mentine productivitatea si sanatatea.
Noua realitate de pe piata muncii ofera o perspectiva clara: angajatii care lucreaza remote au nevoie de confortul de la birou. Fie ca vorbim despre scaun, masa de lucru, de iluminat sau alte elemente, acestia nu pot performa intr-un spatiu improvizat. Acest aspect este reflectat inclusiv in solicitarile companiilor care in mod traditional erau orientate catre angajati si care au acordat acestora bugete pentru amenajarea unui spatiu de lucru confortabil acasa, declara Horatiu Didea, managing partner Workspace Studio.
eBook gratuit pentru amenajarea biroului de acasa
Pentru a veni in sprijinul clientilor, Workspace Studio a elaborat un eBook care cuprinde sfaturi si solutii de amenajare pentru biroul de acasa, astfel incat productivitatea si sanatatea fizica sa nu fie afectate atunci cand munca remote se prelungeste. Ghidul poate fi descarcat gratuit de aici.
Acesta cuprinde recomandari legate de ambient (spatiu, acustica, iluminat), de postura, de mobilierul de birou potrivit, dar si de felul in care ar trebui organizata munca, pauzele, intalnirile si multe altele.
Pariu pe dinamica pozitiva in retail, sustinuta de work from home
Investitia in extinderea catre zona B2C a fost de 100.000 de euro, directionata catre platforma online si stocurile initiale de scaune Herman Miller dedicate acestui segment de public. Aceasta continua directia de dezvoltare a portofoliului de produse care se adreseaza segmentului rezidential abordata de Workspace Studio in prima jumatate a acestui an, odata cu introducerea a peste 200 de produse de mobilier Hay.
Munca de acasa va ramane predominanta pentru o buna parte din angajati, iar pe termen lung acestia au nevoie de statii de lucru ergonomice in locuinta pentru a ramane productivi. Estimam ca in 3 ani segmentul B2C va ajunge sa genereze o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro anual si sa reprezinte o pondere semnificativa in totalul operatiunilor Workspace Studio, precizeaza Horatiu Didea.
 
AUTODESKgamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere