Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - APMCR: Participarea firmelor romanesti la targul Bauen & Energie Viena
APMCR: Participarea firmelor romanesti la targul Bauen & Energie Viena
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Ian 2018 13:27
Considerat unul dintre cele mai mari targuri de profil ce se organizeaza in Viena, targul international Bauen&Energie, ce are loc in perioada 25.01-28.01.2018, reuneste principalii producatori de materiale de constructii, usi, ferestre, echipamente de incalzire, izolatii, echipamente pentru wellness, renovari interioare, eficienta energetica.
Editia anului 2018 reuneste aproximativ 450 de expozanti ce furnizeaza cele mai performante materialele de constructii. Bauen&Energie Viena este un eveniment care atrage aproximativ 50.000 de vizitatori la fiecare editie. Targul ofera vizitatorilor posibilitatea primirii de consultanta speciala pentru proiectele lor actuale de constructie si de renovare din estul Austriei si din regiunile din apropiere de frontierele nationale.
In Pavilionul Romaniei, ce se desfasoara pe o suprafata totala de 176 mp, expun 10 companii: Adeplast SA - adezivi, mortare de zidarie, polistiren, vopsele si tencuieli decorative, Arcon SRL - membrane bitumonoase, Bencomp SRL - profile din lemn plastifiat (lemn compozit), Depaco SRL - tabla cutata, profile zincate , Firos SA - adezivi, mortare de zidarie, GIP Grup SA - lucrari de servicii, MTS Summer Interactiv SRL - usi de exterior, ferestre, Roboterr Sewerage Construction SRL - robot de constructie canalizare si sprijiniri active, Royal Expert Design SRL - rafturi si stelaje metalice, tabla perforata pentru fatade, structuri si profile metalice, Terasteel SA - panouri termoizolante, structuri zincate.
Companiile romanesti participante la targ au avut numeroase intalniri cu companii de distributie si companii de constructii, atat din tara gazda cat si din alte tari. Pavilionul Romaniei a fost vizitat in prima zi de targ de un numar aproximativ de 200 de persoane, dintre care 59 au stabilit contacte cu companiile romanesti. De asemenea, dupa incheierea primei zile de targ, companiile au participat la o intalnire de afaceri la care au fost invitate 40 de companii din domeniul constructiilor din Austria, cu care firmele romanesti au putut stabili contacte in vederea colaborarii. Intalnirea a fost organizata de catre BPCE Viena si a avut loc la sediul Ambasadei Romaniei in Austria. Prezenta romaneasca a beneficiat si de mediatizarea acesteia atat online, cat si la fata locului.
Participarea firmelor romanesti la evenimentul de la Viena a fost organizata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si BPCE Viena in cadrul programului de sustinere si promovare a exportului cu finantare partiala de la bugetul de stat.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
strabag nivel 1
viarom
leviatan
BALTIC
leviatan
MAKITA
Ubitech
grundfos
CDS
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu