Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Bergerat Monnoyeur anunta organizarea Roadshow-ul Caterpillar 2019
Bergerat Monnoyeur anunta organizarea Roadshow-ul Caterpillar 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Mai 2019 16:30
La data de 13 mai 2019, printr-un comunicat, Bergerat Monnoyeur anunta organizarea in Romania a Roadshow-ul Caterpillar 2019.
Potrivit comunicatului, in ultimii ani, Caterpillar a facut pasi importanti pentru a ajunge cat mai aproape de clienti, pentru a le intelege nevoile si a le oferi solutii pentru dezvoltarea afacerilor lor. Cateva exemple in acest sens includ producerea de UTV-uri Cat® si de generatoare portabile rezidentiale, oferirea unor game de produse dedicate industriei constructiilor si lansarea unei noi linii de piese de schimb - YellowmarkTM.
In 2019, Caterpillar vine cu un nou indemn: LET’S DO THE WORK.
Noua platforma de brand este un efort de conectare cu toti clientii – mici, mari, noi si de baza – in mod constructiv si relevant si de a celebra munca.
”Let’s Do the Work” reprezinta spiritul pe care noi toti – clienti, dealeri, angajati – il avem in comun. Suntem o comunitate de oameni de actiune care isi fac treaba cu pasiune pentru a aduce o schimbare reala, concreta in lume.
In acest context, Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Cat® in Romania, anunta Roadshow-ul Caterpillar 2019, care are loc in perioada 5-11 iunie la Sebes, Bacau si Mogosoaia, pentru a rescrie impreuna regulile pe santiere. O gama extinsa de utilaje, consiliere in alegerea echipamentului potrivit, conectarea flotelor si a organizarilor de santier si folosirea tehnologiilor de ultima generatie sunt solutiile Caterpillar care vor fi prezentate in curand in Romania.
Roadshow-ul Caterpillar ofera oportunitatea de a testa in premiera utilaje Cat Next Generation lansate in 2019 – miniexcavatoarele Cat 301.6 / 301.8 si excavatorul Cat 336 GC –, precum si utilaje reprezentative testate deja de clienti, noi sau second-hand, precum buldoexcavatorul 432F2, buldozerul D6N, incarcatorul telescopic TH3510D, incarcatorul frontal 962M si tehnologiile inovatoare Cat Grade.
Miniexcavatoarele Cat Next Generation – INSPIRATE DE CLIENTI.
In cadrul Roadshow-ului 2019 va fi prezentata noua generatie de miniexcavatoare de la Caterpillar, inspirate de dumneavoastra – clientii CAT.
Asadar, in luna iunie, sunteti asteptati la Roadshow-ul Caterpillar pentru a testa caracteristicile inovatoare ale miniexcavatoarelor hidraulice Cat Next Generation - Cat 301.8 si Cat 301.6. Noile miniexcavatoare Cat sunt concepute pentru a oferi clientilor performanta sporita, versatilitate, siguranta, confort pentru operator si accesibilitate in cele mai mici pachete posibile pentru utilajele din clasa de marime 1 – 2 tone. Aceste modele ofera o serie de configuratii de baza, permitand clientilor sa aleaga utilajul cel mai eficient pentru aplicatiile lor, indiferent daca opteaza pentru o configuratie standard, raza compacta sau brat cu unghi variabil.
Excavatorul Next Generation de 36 de tone - Cat 336 GC - este echipat cu tehnologia Cat Connect integrata, care poate creste eficienta de operare cu pana la 45%, comparativ cu operatiunile de nivelare conventionale, si poate spori eficienta consumului de combustibil cu pana la 20%, fata de modelele precedente.
Pe langa demonstratiile cu utilajele Cat, testarea in premiera de echipamente si tehnologii de ultima generatie – Cat 301.6 , Cat 301.8, Cat 336 GC si tehnologii Cat Grade - in cadrul Roadshow-ului Caterpillar 2019, veti avea oportunitatea de a intalni specialistii Caterpillar si Trimble si echipele locale Bergerat Monnoyeur, Eneria si SITECH. Asadar, va invitam sa participati la cele trei evenimente ale Roadshow-ului din Romania.
Evenimentele au loc la Sebes, Balastiera Elis Pavaje pe raul Mures, la data de 5 iunie 2019; apoi, pe 7 iunie 2019, la Bacau, Statia de Betoane Rustrans, comuna Blagesti; urmand ca Roadshow-ul sa se incheie la Mogosoaia, la sediul Bergerat Monnoyeur, pe data de 11 iunie 2019. In fiecare locatie, intre orele 10:00 – 16:00, vor avea lor prezentari si demonstratii ale beneficiilor solutiilor propuse de Caterpillar, multe concursuri si premii surpriza oferite de echipele locale.
Pentru a participa si a trai experienta noilor utilaje si tehnologii menite sa rescrie regulile #rewritetherules, accesati pagina https://www.bm-cat.ro/roadshow-caterpillar/ unde va puteti inscrie pentru unul dintre cele trei evenimente care vor avea loc in Romania.
***
Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani si parte a grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Lider de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur gasiti la: www.bm-cat.ro
Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile:
- Eneria, care este specializata in solutii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate.
- SITECH Romania Construction Technology, care vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul constructiilor civile si industriale, oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.
Mai multe detalii despre prezenta globala gasiti la: https://www.bm-cat.ro/
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
leviatan
hilti
viarom
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
rigips
hidroplasto
CELCO 2020
Acvatot 2019
FRONTALE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
PSC CONFERINTA CT 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere