Agenda Constructiilor
Marti, 10 Decembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CELCO va imprima pe ambalajele produselor mesajul “Fabricat in Romania”
CELCO va imprima pe ambalajele produselor mesajul “Fabricat in Romania”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Mai 2019 13:00
CELCO este o companie cu capital 100% romanesc si sustine produsele fabricate in Romania, acestea fiind foarte apreciate in tara si in strainatate. Pentru a sublinia acest lucru, incepand cu luna mai 2019, paletii de BCA CELCO STANDARD se bucura de o imagine noua: imprimarea pe folie a steagului national si a mesajului "Fabricat in Romania".
In decursul timpului CELCO a efectuat investitii majore, astfel incat produsele de constructii realizate sa fie de o calitate superioara. Avand o traditie de peste 45 de ani, CELCO este lider national in domeniul productiei de BCA, prin atentia acordata procesului de productie si prin solutiile constructive adaptate la nevoile beneficiarilor. Astfel, gama de produse s-a diversificat in ultimii 6 ani, iar CELCO a reusit sa se pozitioneze drept unul dintre cele mai puternice branduri romanesti in sectorul materialelor de zidarie. Adoptata ca metoda preferata de constructie in majoritatea Europei, constructia cu BCA a devenit un standard pentru cladiri moderne, rezistente si eficiente energetic.
Primul pas in directia promovarii BCA-ului fabricat cu mandrie in Romania l-am facut in prin aplicarea pe folia paletilor de BCA CELCO STANDARD a elementelor grafice mai sus mentionate, acesta fiind unul dintre cele mai vandute sortimente din gama noastra de produse, prin care putem asigura promovarea imaginii pozitive a Romaniei si peste hotare, prin distribuitorii si colaboratorii catre care exportam. Calitatea produsului si certificarile obtinute de producator sunt recunoscute de beneficiari, iar imaginea brandului si a produselor sustine conturarea unei imagini de tara de rang european.
Si celalalte produse din gama BCA CELCO se vor bucura de aceast upgrade de imagine, astfel incat CELCO va deveni un adevarat promotor al produselor fabricate in Romania care pot concura fara doar si poate cu materiale similare fabricate din Uniunea Europeana.
Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generatiilor urmatoare, prin crearea de solutii constructive sustenabile, moderne si ecologice. Credem cu tarie faptul ca avem o responsabilitate majora fata de societatea in care activam. Credem ca trebuie sa participam in mod activ la dezvoltarea armonioasa si frumoasa a mediului inconjurator si credem ca rolul nostru este sa cream valoare, avand in permanenta in vedere si impactul actiunilor noastre asupra generatiilor viitoare.
BCA CELCO fabricat in Romania este dovada eforturilor depuse de-a lungul timpului pentru cercetare, inovare si eficientizare si reprezinta o promisiune a calitatii atent supravegheate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLUMIONghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere