Agenda Constructiilor
Sambata, 11 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CELCO va imprima pe ambalajele produselor mesajul “Fabricat in Romania”
CELCO va imprima pe ambalajele produselor mesajul “Fabricat in Romania”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Mai 2019 14:00
CELCO este o companie cu capital 100% romanesc si sustine produsele fabricate in Romania, acestea fiind foarte apreciate in tara si in strainatate. Pentru a sublinia acest lucru, incepand cu luna mai 2019, paletii de BCA CELCO STANDARD se bucura de o imagine noua: imprimarea pe folie a steagului national si a mesajului "Fabricat in Romania".
In decursul timpului CELCO a efectuat investitii majore, astfel incat produsele de constructii realizate sa fie de o calitate superioara. Avand o traditie de peste 45 de ani, CELCO este lider national in domeniul productiei de BCA, prin atentia acordata procesului de productie si prin solutiile constructive adaptate la nevoile beneficiarilor. Astfel, gama de produse s-a diversificat in ultimii 6 ani, iar CELCO a reusit sa se pozitioneze drept unul dintre cele mai puternice branduri romanesti in sectorul materialelor de zidarie. Adoptata ca metoda preferata de constructie in majoritatea Europei, constructia cu BCA a devenit un standard pentru cladiri moderne, rezistente si eficiente energetic.
Primul pas in directia promovarii BCA-ului fabricat cu mandrie in Romania l-am facut in prin aplicarea pe folia paletilor de BCA CELCO STANDARD a elementelor grafice mai sus mentionate, acesta fiind unul dintre cele mai vandute sortimente din gama noastra de produse, prin care putem asigura promovarea imaginii pozitive a Romaniei si peste hotare, prin distribuitorii si colaboratorii catre care exportam. Calitatea produsului si certificarile obtinute de producator sunt recunoscute de beneficiari, iar imaginea brandului si a produselor sustine conturarea unei imagini de tara de rang european.
Si celalalte produse din gama BCA CELCO se vor bucura de aceast upgrade de imagine, astfel incat CELCO va deveni un adevarat promotor al produselor fabricate in Romania care pot concura fara doar si poate cu materiale similare fabricate din Uniunea Europeana.
Obiectivul companiei pe termen lung este acela de a oferi un viitor mai bun generatiilor urmatoare, prin crearea de solutii constructive sustenabile, moderne si ecologice. Credem cu tarie faptul ca avem o responsabilitate majora fata de societatea in care activam. Credem ca trebuie sa participam in mod activ la dezvoltarea armonioasa si frumoasa a mediului inconjurator si credem ca rolul nostru este sa cream valoare, avand in permanenta in vedere si impactul actiunilor noastre asupra generatiilor viitoare.
BCA CELCO fabricat in Romania este dovada eforturilor depuse de-a lungul timpului pentru cercetare, inovare si eficientizare si reprezinta o promisiune a calitatii atent supravegheate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamVideoConfAC-iulCOVID-19TeraSteelAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere