Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Bogdan Gabor, nou presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii Resurse Umane
Bogdan Gabor, nou presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii Resurse Umane Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 20 Aug 2021 09:18
Bogdan Gabor, Country Manager al companiei de recrutare si consultanta in resurse umane Lugera, The People Republic, a fost investit pentru un nou mandat de doi ani in functia de Presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane (AFSRU).
„Misiunea noastra ramane dedicata dezvoltarii si armonizarii paletei de servicii de resurse umane, in acord cu necesitatile pietei muncii, asteptarile candidatilor si modificarile legislative. In aceasta directie activitatile Asociatiei au fost concentrate pe cateva aspecte cheie: modificari legislative, stabilirea de repere si bune practici pentru industrie, precum si adoptarea tendintelor europene si adaptarea acestora la realitatile romanesti,” a declarat Bogdan Gabor, Presedinte AFSRU.
AFSRU si-a asumat un rol activ in dialogul cu partenerii sociali si autoritatile de reglementare avand ca obiectiv modernizarea continua a legislatiei in domeniul muncii temporare, al plasarii fortei de munca, al prestarii serviciilor de salarizare, de administrare personal, de pregatire profesionala si al altor servicii externalizate.
Astfel, reprezentantii Asociatiei participa activ in cadrul Grupului de lucru interinstitutional pentru repatrierea fortei de munca romane din strainatate, condus de administratia prezidentiala, alaturi de celelalte ministere si organizatii implicate. In cadrul acestui proiect AFSRU aloca resurse pentru identificarea locurilor de munca disponibile, identificarea cerintelor actuale ale clientilor si a zonelor cu cele mai multe locuri de munca disponibile, obiectivul fiind acela de a crea un plan de masuri si beneficii care sa determine romanii sa se reintoarca si sa se angajeze in Romania.
De asemenea, AFSRU a fost implicata activ in „Dezvoltarea, stimularea si eficientizarea muncii prin agent de munca temporara si a serviciilor de formare profesionala pentru o piata a muncii competitiva si performanta” - Proiect SMIS 129752/SIPOCA/707 parcurs cu participarea indeaproape a reprezentantilor AFSRU.
”Asociatia Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane este afiliata World Employment Confederation, confederatie care reprezinta vocea industriei HR la nivel global si care aduce laolalta furnizori de servicii de resurse umane din 50 de tari, acoperind o gama variata de servicii, de la recrutare si furnizare de solutii de munca temporara pana la servicii de management al carierei, RPO and MSP. Ne bucuram, asadar, de acces la cele mai noi informatii si studii in domeniu, dar si de sprijinul unei organizatii solide in implementarea la nivel national a tendintelor europene in materie de salarizare si recrutare.”
AFSRU militeaza pentru mentinerea unor standarde inalte de etica si profesionalism a operatorilor din aceasta piata, implicandu-se activ in educarea pietei, promovarea serviciilor de HR, definirea si diseminarea bunelor practici.
”Am dezvoltat un grup de lucru specializat in cadrul caruia membrii discuta noutatile cu impact in zona de payroll pentru implementarea corecta a acestora si analizeaza propunerile legislative in timp real pentru a putea oferi puncte de vedere si luari de pozitie autoritatilor competente. De asemenea, pentru ca ne dorim sa crestem nivelul profesionistilor din industria de HR si al calitatii serviciilor pe care le punem la dispozitie, pe langa intalnirile regulate care au ca obiectiv schimbul de experienta, organizam o serie de evenimente menite sa analizeze tendinte si sa ofere solutii pentru provocarile prezentului,” a completat Bogdan Gabor.
Fondata in luna iunie 2010 de cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor de resurse umane, AFSRU este organizatia profesionala de profil a furnizorilor de servicii de resurse umane din Romania. Asociatia reuneste 16 companii internationale si locale si isi propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea conditiilor de acces pe piata muncii si crearea de noi locuri de munca. AFSRU este membra a World Employment Confederation, asociatia patronala la nivel international.
Din board-ul asociatiei fac parte Sorina Donisa, CEO APT Resources & Services, Oana Tufaroiu, Managing Director Humangest & IHM Total Consult , Cristian Huzau, Country Manager GI Group Romania si Paula Rus, Operations Manager Adecco Group.
Cele 16 companii care fac parte din AFSRU sunt in ordine alfabetica: Adecco Romania, APT Resources & Services, Best Personal Services, Gi Group, HRP Leasing, HRS Romania, Human Solutions, Humangest Romania, IHM Total Consult, Lugera The People Republic, ManpowerGroup Romania, Professional, Smartree Romania, 3minutesjob.com, Takt Manpower si Work Support Agency.
 
hiltiman and machinevailantVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
rigips
viarom
leviatan
theda mar
grundfos
strabag nivel 1
MAKITA
CDS
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023