Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Bogdan Gabor, nou presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii Resurse Umane
Bogdan Gabor, nou presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii Resurse Umane Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 20 Aug 2021 09:18
Bogdan Gabor, Country Manager al companiei de recrutare si consultanta in resurse umane Lugera, The People Republic, a fost investit pentru un nou mandat de doi ani in functia de Presedinte al Asociatiei Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane (AFSRU).
„Misiunea noastra ramane dedicata dezvoltarii si armonizarii paletei de servicii de resurse umane, in acord cu necesitatile pietei muncii, asteptarile candidatilor si modificarile legislative. In aceasta directie activitatile Asociatiei au fost concentrate pe cateva aspecte cheie: modificari legislative, stabilirea de repere si bune practici pentru industrie, precum si adoptarea tendintelor europene si adaptarea acestora la realitatile romanesti,” a declarat Bogdan Gabor, Presedinte AFSRU.
AFSRU si-a asumat un rol activ in dialogul cu partenerii sociali si autoritatile de reglementare avand ca obiectiv modernizarea continua a legislatiei in domeniul muncii temporare, al plasarii fortei de munca, al prestarii serviciilor de salarizare, de administrare personal, de pregatire profesionala si al altor servicii externalizate.
Astfel, reprezentantii Asociatiei participa activ in cadrul Grupului de lucru interinstitutional pentru repatrierea fortei de munca romane din strainatate, condus de administratia prezidentiala, alaturi de celelalte ministere si organizatii implicate. In cadrul acestui proiect AFSRU aloca resurse pentru identificarea locurilor de munca disponibile, identificarea cerintelor actuale ale clientilor si a zonelor cu cele mai multe locuri de munca disponibile, obiectivul fiind acela de a crea un plan de masuri si beneficii care sa determine romanii sa se reintoarca si sa se angajeze in Romania.
De asemenea, AFSRU a fost implicata activ in „Dezvoltarea, stimularea si eficientizarea muncii prin agent de munca temporara si a serviciilor de formare profesionala pentru o piata a muncii competitiva si performanta” - Proiect SMIS 129752/SIPOCA/707 parcurs cu participarea indeaproape a reprezentantilor AFSRU.
”Asociatia Furnizorilor de Servicii de Resurse Umane este afiliata World Employment Confederation, confederatie care reprezinta vocea industriei HR la nivel global si care aduce laolalta furnizori de servicii de resurse umane din 50 de tari, acoperind o gama variata de servicii, de la recrutare si furnizare de solutii de munca temporara pana la servicii de management al carierei, RPO and MSP. Ne bucuram, asadar, de acces la cele mai noi informatii si studii in domeniu, dar si de sprijinul unei organizatii solide in implementarea la nivel national a tendintelor europene in materie de salarizare si recrutare.”
AFSRU militeaza pentru mentinerea unor standarde inalte de etica si profesionalism a operatorilor din aceasta piata, implicandu-se activ in educarea pietei, promovarea serviciilor de HR, definirea si diseminarea bunelor practici.
”Am dezvoltat un grup de lucru specializat in cadrul caruia membrii discuta noutatile cu impact in zona de payroll pentru implementarea corecta a acestora si analizeaza propunerile legislative in timp real pentru a putea oferi puncte de vedere si luari de pozitie autoritatilor competente. De asemenea, pentru ca ne dorim sa crestem nivelul profesionistilor din industria de HR si al calitatii serviciilor pe care le punem la dispozitie, pe langa intalnirile regulate care au ca obiectiv schimbul de experienta, organizam o serie de evenimente menite sa analizeze tendinte si sa ofere solutii pentru provocarile prezentului,” a completat Bogdan Gabor.
Fondata in luna iunie 2010 de cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor de resurse umane, AFSRU este organizatia profesionala de profil a furnizorilor de servicii de resurse umane din Romania. Asociatia reuneste 16 companii internationale si locale si isi propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea conditiilor de acces pe piata muncii si crearea de noi locuri de munca. AFSRU este membra a World Employment Confederation, asociatia patronala la nivel international.
Din board-ul asociatiei fac parte Sorina Donisa, CEO APT Resources & Services, Oana Tufaroiu, Managing Director Humangest & IHM Total Consult , Cristian Huzau, Country Manager GI Group Romania si Paula Rus, Operations Manager Adecco Group.
Cele 16 companii care fac parte din AFSRU sunt in ordine alfabetica: Adecco Romania, APT Resources & Services, Best Personal Services, Gi Group, HRP Leasing, HRS Romania, Human Solutions, Humangest Romania, IHM Total Consult, Lugera The People Republic, ManpowerGroup Romania, Professional, Smartree Romania, 3minutesjob.com, Takt Manpower si Work Support Agency.
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Acvatot 2019
theda mar
CDS
Ubitech
quadratum
rigips
concelex
strabag nivel 1
leviatan
noark
siniat
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander