Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Holcim Romania: Zilele SSM, eveniment dedicat securitatii si sanatatii angajatilor
Holcim Romania: Zilele SSM, eveniment dedicat securitatii si sanatatii angajatilor Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 17 Sep 2020 16:21
Holcim Romania a dat startul, in luna septembrie, celei de-a cincea editii a campaniei interne „Zilele Securitatii si Sanatatii in Munca” (cunoscuta sub titulatura de “Zilele SSM”).
Editia din acest an se desfasoara diferit, avand in vedere noul context pandemic, dar si masurile suplimentare de protectie implementate de Holcim Romania. Aceasta include atat activitati specifice organizate in punctele de lucru, cat si initiative 100% online, precum intalniri cu specialisti pe subiecte legate de nutritie echilibrata, pastrarea imunitatii si prevenirea virozelor, managementul stresului, cursuri teoretice de prim ajutor, sesiuni virtuale de exercitii fizice.
Zilele SSM 2020 se axeaza pe bunele practici care se pot prelua din cadrul Grupului LafargeHolcim pentru a crea un mediu de lucru mai sigur si mai sanatos. Mai precis, este vorba despre exemple de initiative de imbunatatire a sigurantei locurilor de munca, din care se poate invata si care pot fi implementate in Holcim Romania.
“Este o bucurie ca, si in acest an cu totul diferit, organizam Zilele SSM - o initiativa pentru toti angajatii grupului de companii Holcim Romania. Dedicam doua saptamani de mobilizare extraordinara, in luna septembrie, securitatii si sanatatii noastre pentru ca obiectivul cel mai important pentru noi este ZERO accidente. Preluarea bunelor practici colectate din grup sau chiar din activitatea locala si replicarea lor acolo unde este posibil, la locul nostru de munca, ne ajuta sa imbunatatim performanta in ceea ce priveste Securitatea si Sanatatea in Munca.”, a declarat Horia Adrian - CEO Holcim Romania & Market Head Emerging Europe.
Pe parcursul celor doua saptamani, in operatiuni se organizeaza diverse activitati cu participarea directa a angajatilor si contractorilor, ca de exemplu: instruiri pentru utilizarea corecta a stingatoarelor, exercitii pentru verificarea capacitatii de raspuns in situatii de urgenta si evaluari de riscuri in echipa. Activitatile s-au derulat in grupuri restranse de oameni, cu mentinerea distantei si purtarea mastii de protectie, conform masurilor de siguranta specifice noului normal, in contextul pandemiei de COVID-19.
Prin prisma combinatiei inedite de activitati online cu actiuni offline, campania “Zilele SSM” vizeaza participarea tuturor celor aproximativ 1.600 de angajati ai grupului de companii Holcim Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
hidroplasto
hilti
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere