Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - SDC-UTCN s-a clasat pe locul I la concursul de inginerie seismica din Utah - SUA
SDC-UTCN s-a clasat pe locul I la concursul de inginerie seismica din Utah - SUA Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de AG&F 04 Iul 2022 10:51
Echipa SDC-UTCN a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, a obtinut locul intai la cea de a XIX-a editie a concursului international de inginerie seismica „2022 Undergraduate Seismic Design Competition”, care s-a desfasurat in Salt Lake City (Utah - SUA), in perioada 27 iunie 2022 - 1 iulie 2022.
„Seismic Design Competition” este un concurs de inginerie seismica, organizat anual in Statele Unite ale Americii, in cadrul conferintei nationale americane de inginerie seismica a „Earthquake Engineering Research Institute - EERI”. Conferinta - care reuneste specialisti din domeniul ingineriei seismice si din domenii conexe acesteia - incurajeaza studentii din lumea intreaga ce studiaza ingineria civila, sa se implice intr-un mod activ in abordarea stiintifica a conformarii seismice.
Obiectivul concursului este reprezentat de conceperea, proiectarea si realizarea unei structuri multietajate din lemn de balsa care trebuie sa reziste la o serie de cutremure simulate si induse acesteia cu ajutorul unei platforme seismice. Pe langa aceste teste dinamice, modelele realizate de catre echipele participante sunt evaluate din punct de vedere arhitectural, structural si economic.
Studentii in ingineria civila si studentii in arhitectura si urbanism, uniti in pasiunea lor pentru stiinta si arta, ambitionati si motivati de subtilitatea etapelor acestui proiect complex ce se intinde de la concept si pana la executie, au reusit sa imbine inovatia cu cunostintele de arhitectura, de conformare structurala si de economie.
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
top 500
rigips
quadratum
noark
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
theda mar
strabag nivel 1
top 500
top 500
Ubitech
concelex
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu