Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BRIKSTON BKF 25 LM+NF: Bloc ceramic economic, durabil si fonoizolant
BRIKSTON BKF 25 LM+NF: Bloc ceramic economic, durabil si fonoizolant
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 29 Oct 2018 06:19
Blocurile ceramice de la Brikston din gama Spornica, BKF 25 LM+NF asigura obtinerea unor economii importante cu materialele, care sunt direct proportionale cu volumul constructiei. Produsul se caracterizeaza printr-o punere rapida in opera (datorita formatului mare), costurile de executie fiind reduse, intrucat cantitatea de mortar utilizata la un metru cub de zidarie este mai mica.
 
Rezistenta termica ridicata si consum minim de mortar pentru imbinare
Blocurile ceramice BKF 25 LM+NF au o rezistenta termica ridicata. Caramida imbina in mod unic o rezistenta termica ridicata cu o inertie termica ridicata (capacitatea de a acumula caldura si de a o restitui ulterior) si o difuzivitate termica redusa (viteza cu care se transmite caldura). Datorita configuratiei geometrice a produsului BKF 25 LM+NF, conductivitatea termica a acestuia este mai mica, deci zidul construit opune o rezistenta mai mare transferului de caldura si, astfel, este un bun izolator termic. Produsul din gama Spornica este un bun izolator fonic. In mod concret, indicele de amortizare fonica pentru un zid de 25 cm construit cu BKF 25 LM+NF este de 46 dB. In cazul constructiilor in cadre din beton, BKF 25 LM+NF se pune in opera cu cel putin 15% mai rapid fata de alte blocuri ceramice cu locas de mortar din gama Brikston, aceasta performanta fiind posibila gratie dimensiunilor mari (doar 11 caramizi pentru un metru patrat de zidarie), a masei reduse (15,1 kg/buc) si a sistemului nut-feder de imbinare. Consumul de mortar este de doar 55 litri. Informatii suplimentare despre BKF 25 LM+NF si gama de produse Brikston puteti obtine de pe www.brikston.ro
 
Despre brandul Brikston:
Brikston Construction Solutions este unul dintre liderii pietei romanesti a materialelor pentru zidarie si finisaje. Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta in top pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.
In 2012, Brikston a devenit singurul producator de caramida de pe piata romaneasca care are in portofoliu 3 certificari: ISO 9001- managementul calitatii; ISO 14001 - managementul mediului si OHSAS 18001 - securitate si sanatate ocupationala, care confirma preocuparea companiei pentru toate aspectele fundamentale ale desfasurarii activitatii in domeniul fabricarii caramizilor.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
viarom
quadratum
leviatan
rigips
strabag nivel 1
top 500
theda mar
top 500
CDS
Acvatot 2019
Ubitech
top 500
noark
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander