Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HARSCO: Previziuni pozitive pentru 2014, datorita proiectelor contractate
HARSCO: Previziuni pozitive pentru 2014, datorita proiectelor contractate
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 08 Ian 2014 15:07
Harsco Infrastructure Romania si-a consolidat pozitia pe piata locala de schele, sisteme de cofrare si echipamente de acces si siguranta pentru santier in 2013, participand la o serie de proiecte de constructii de amploare. Pentru anul in curs, compania si-a propus extinderea portofoliul de clienti si contractarea de noi proiecte. Actualmente, compania este angajata in executia mai multor lucrari de anvergura, ce vor continua si in 2014, precum: pasajul Mihai Bravu, din Capitala, statia de metrou si depoul Valea Ialomitei, Centrul de Excelenta din Cluj-Napoca sau cladirea de birouri Green Court, din Bucuresti. Totodata, in contextul in care in ultima perioada se constata o preocupare tot mai intensa pentru serviciile industriale, Harsco intentioneaza sa-si intensifice activitatea si in aceasta directie. "In contextul unei revigorari a segmentului rezidential si a celui de constructii civile, am observat o crestere a interesului constructorilor pentru echipamente de cofrare specifice, cum ar fi sistemul pentru pereti Rasto si cele pentru placi si plansee Topec si Topflex. Astfel, pe santierul cladirii Green Court am realizat prima livrare majora de echipamente Topec din Romania, respectiv am furnizat peste 5.000 mp de cofraje pentru executia de plansee. Am mai livrat echipamente pentru pereti la noul sediu al companiei Emerson din Oradea, pentru un centru de afaceri din localitatea Vladimirescu (Arad), un nou magazin Kaufland in Capitala, precum si pentru alte cladiri de mentenanta de pe langa Gara din Arad", a declarat Mircea Albutiu, directorul general al Harsco Infrastructure Romania. Printre proiectele cu finantare de la stat sau europeana in care s-a implicat compania in 2013 se afla constructia Autostrazii Orastie - Sibiu (lotul 4), a noii centrale termice de la Suceava si a mai multor statii de epurare, printre care cele de la Hoghiz, Odorheiu Secuiesc, Eforie, Ticleni, Sighet si Recas.
 
Noutati planificate pentru oferta din 2014
Strategia grupului Harsco Infrastructure prevede investitii importante in dezvoltarea de noi produse si extinderea gamei de echipamente existente. "Tinand seama de noile tendinte ale pietei, compania Harsco a dezvoltat un nou sistem de cofrare pentru pereti, care a fost prezentat in cadrul editiei din 2013 a targului de constructii Bauma. Este vorba despre Platinum 100, reprezentand un echipament inovator, care se manipuleaza cu ajutorul macaralei. Este ideal pentru realizarea rentabila a tuturor tipurilor de pereti, suporta o presiune a betonului proaspat turnat de 100 kN/mp si permite turnarea betonului pentru suprafete cu inaltimi de pana la 3,6 metri intr-o singura etapa. In viitor, se doreste utilizarea acestui sistem performant si in tara noastra", a precizat managerul Harsco Infrastructure Romania.
 
Anul 2014 ar putea marca inceputul redresarii pietei constructiilor
In contextul in care pentru 2014 se estimeaza continuarea unora dintre marile proiecte incepute in anii anteriori, precum si initierea unor lucrari publice noi, Mircea Albutiu este de parere ca anul acesta ar putea marca inceputul unei redresari lente a pietei locale de constructii. "Previziunea poate deveni realitate, insa, numai in masura in care vor incepe in mod concret lucrarile de realizare a obiectivelor de investiții calificate de Guvern ca fiind prioritare, daca segmentul rezidential si cel al constructiilor industriale vor continua sa se dezvolte, iar prelungirea cu un an a termenului pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile va avea impact pozitiv si asupra pietei constructiilor", a explicat managerul firmei. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere