Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Business Days: Managerii pariaza pe cresterea productivitatii si explorarea a noi piete
Business Days: Managerii pariaza pe cresterea productivitatii si explorarea a noi piete
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 27 Oct 2022 12:35
Mai mult de doua treimi dintre managerii romani cred ca solutia pentru depasirea crizei economice o reprezinta cresterea vanzarilor si a productivitatii, la pachet cu explorarea de noi piete de desfacere. Iar pentru a face toate lucrurile acestea incearca sa fie constant conectati la mediul de business. In acest context editia aniversara a Business Days, Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution, gazduieste anul acesta peste 50 de antreprenori de top care vor pune in dezbatere cele mai mari oportunitati si provocari, deopotriva, in aceasta perioada de criza.
“Noua realitate a adus elemente noi. M-as opri doar la trei dintre ele. Un context de piata diferit, cu impredictibilitate si nevoie accentuata de agilitate, cu noi modele de business. Acestea ne imping sa iesim din gandirea rentabilitatii financiare si sa ne facem tranzitia catre o importanta data tuturor stakeholderilor nostri, in care liderii au un rol aparte in sensul calitatii, eficientei, datei, transparentei, claritatii, responsabilitatii business-ului pe termen lung, cat si a preocuparii reale fata de oameni, comunitati si mediul in care traim.”, sustine Adela Jansen, expert in leadership si management strategic, speaker in cadrul Business Focus 2022 - The Next Level of The Evolution.
 
Strategiile managerilor romani pentru urmatoarea perioada
Prioritatile in aceasta perioada, in opinia managerilor, sunt cresterea vanzarilor (49%) si retentia de personal (41%). In continuare, doua treimi dintre manageri opteaza pentru cresterea productivitatii, iar 73% ar prefera explorarea de noi piete. Domeniul serviciilor este cel mai aproape de aceasta optiune (78%), in timp ce managerii din agricultura prefera intr-o mai mare proportie sa se concentreze pe portofoliul actual de clienti (47%), conform studiilor CONFIDEX realizate de Impetum Group in 2021 si 2022 si studiilor MKOR realizate in 2020, 2021 si 2022.
 
Adaptare. Digitalizare. Transformare. Triada de succes pentru mediul de business
Venind in preintampinarea provocarilor pe care le parcurge in acest moment mediul de afaceri, Business Days propune mai multe subiecte de discutii ce pot oferi o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor pe care companiile le au pentru a se adapta, dezvolta, transforma si pentru a ramane competitive pe pietele pe care activeaza.
“Invitatii si participantii la evenimentul Business Focus 2022 - The Next Level of The Evolution vor putea afla modul in care companiile de succes din Romania se adapteaza la noua realitate si se pregatesc sa faca fata provocarilor care urmeaza, dar si cum pot maximiza oportunitatile derivate de starea de fapt actuala sau de realitatea viitorului preconizat. De asemenea, in sesiunile interactive pot invata si deprinde abilitatile necesare pentru transformarea digitala rapida si de succes a afacerii lor, atat in ceea ce priveste procesele interne, managementul oamenilor, cat si in cea legata de gestionarea eficienta a relatiei cu clientii. Antreprenorii vor putea identifica noi modalitati de finantare si dezvoltare a afacerii si vor intelege in ce mod strategiile Guvernului si ale institutiilor financiare de pe piata romaneasca vor oferi suport si sprijin pentru evolutia afacerii lor”, Laszlo Pacso, CEO, Consultant in strategie de marketing si vanzari la BD Business Opportunity Generating Services si organizator Business Days.
Editia aniversara a Business Days se va desfasura in perioada 2-3 noiembrie 2022, la Radisson Blue Hotel, Bucuresti si va reuni peste 500 de antreprenori si manageri. Aici puteti regasi detalii despre optiunile de participare la eveniment. Inscrierile se mai pot face pana pe 30 octombrie 2022.
Cele doua zile de conferinta se vor incheia cu Gala Business Days, editie la care si-au anuntat prezenta cei mai importanti 200 de oameni de afaceri din elita businessului romanesc si international.
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
concelex
MAKITA
Arduro
Acvatot 2019
SIGM
theda mar
ness project
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
konsent
BogArt
strabag nivel 1
leviatan
EDIT-Structural
noark
viarom
CDS
quadratum
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander