Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea DURAZIV de catre SAINT GOBAIN
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea DURAZIV de catre SAINT GOBAIN
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2021 08:02
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Saint Gobain Construction Products Romania SRL intentioneaza sa preia societatile Duraziv SRL si Duraziv Color SRL.
Saint Gobain Construction Products SRL detine un portofoliu diversificat de materiale si servicii care imbunatatesc eficienta energetica, confortul termic, acustic si vizual al cladirilor, oferind solutii pentru anvelopare exterioara (acoperisuri, tencuieli pentru fatade, sisteme de izolatie la exterior, geamuri izolante etc.) si pentru placari la interior (izolatii, gips-carton, plafoane etc.).
In Romania, grupul Saint Gobain are aproximativ 1.800 de angajati si opereaza linii de productie in douasprezece situri industriale localizate in Calarasi, Branesti, Ploiesti, Satu-Mare, Turda, Suceava si Valenii de Munte, toate acestea fabricand materiale de constructii.
Duraziv SRL este o companie infiintata in 2003, care are ca obiect principal de activitate fabricarea altor articole din beton, ciment si ipsos. Societatea activeaza in domeniile: (i) producerii si comercializarii de adezivi si mortare pentru constructii, (ii) producerii si comercializarii de profile metalice si accesorii pentru gips-carton, (iii) producerii si comercializarii de structuri metalice pentru profile de vinil, precum si al (iv) comercializarii de vopsele, lacuri si tencuieli decorative, destinate atat uzului profesional, cat si consumatorilor finali. Duraziv Color SRL are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
ness project
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
noark
strabag nivel 1
viarom
MAKITA
concelex
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander