Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea DURAZIV de catre SAINT GOBAIN
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea DURAZIV de catre SAINT GOBAIN
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2021 08:02
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Saint Gobain Construction Products Romania SRL intentioneaza sa preia societatile Duraziv SRL si Duraziv Color SRL.
Saint Gobain Construction Products SRL detine un portofoliu diversificat de materiale si servicii care imbunatatesc eficienta energetica, confortul termic, acustic si vizual al cladirilor, oferind solutii pentru anvelopare exterioara (acoperisuri, tencuieli pentru fatade, sisteme de izolatie la exterior, geamuri izolante etc.) si pentru placari la interior (izolatii, gips-carton, plafoane etc.).
In Romania, grupul Saint Gobain are aproximativ 1.800 de angajati si opereaza linii de productie in douasprezece situri industriale localizate in Calarasi, Branesti, Ploiesti, Satu-Mare, Turda, Suceava si Valenii de Munte, toate acestea fabricand materiale de constructii.
Duraziv SRL este o companie infiintata in 2003, care are ca obiect principal de activitate fabricarea altor articole din beton, ciment si ipsos. Societatea activeaza in domeniile: (i) producerii si comercializarii de adezivi si mortare pentru constructii, (ii) producerii si comercializarii de profile metalice si accesorii pentru gips-carton, (iii) producerii si comercializarii de structuri metalice pentru profile de vinil, precum si al (iv) comercializarii de vopsele, lacuri si tencuieli decorative, destinate atat uzului profesional, cat si consumatorilor finali. Duraziv Color SRL are ca obiect principal de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKjungheinrichVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
leviatan
cv water 2021
hidroplasto
leviatan
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AHK 2018
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere