Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - WOLF THEISS: Trei banci au acordat 170 milioane de euro pentru tranzactia AFI-NEPI
WOLF THEISS: Trei banci au acordat 170 milioane de euro pentru tranzactia AFI-NEPI
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2020 08:35
Wolf Theiss Bucuresti a asistat consortiul de banci format din Erste Bank Group AG, pbb Deutsche Pfandbriefbank si Banca Comerciala Romana in finantarea de 170 milioane de euro acordata grupului AFI Europe in scopul achizitionarii portofoliului de birouri al NEPI Rockcastle din Romania, considerata a fi cea mai mare tranzactie a anului 2020 si pana in prezent, pe piata imobiliara din Romania. Echipa, coordonata de Claudia Chiper (foto), Avocat Partener, si coordonator al Practicii de Banking & Finance a Wolf Theiss in Romania, a acordat asistenta juridica si reprezentare bancilor in toate etapele acestui proiect, de la structurarea tranzactiei, due diligence, redactarea tuturor documentelor de finantare si negocierea lor, si pana la inchiderea cu succes a finantarii.
In urma acestei tranzactii, grupul AFI Europe, cel mai important grup de investitii si dezvoltare imobiliara care opereaza in Europa Centrala si de Est (cu accent pe dezvoltarea de proiecte comerciale si rezidentiale la scara larga) a finalizat preluarea a patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle.
"Suntem extrem de incantati ca am avut ocazia sa sprijinim creditorii in finalizarea acestei finantari de referinta, care reprezinta una dintre cele mai mari tranzactii imobiliare ale anului de pana acum pe piata din Romania. Echipa noastra dedicata de avocati a avut placerea de a lucra in stransa colaborare cu echipe de profesionisti din partea fiecarei banci, avand o extraordinara intelegere comerciala a proiectului. Cooperarea a fost esentiala pentru succesul acestui proiect", a declarat Claudia Chiper, Partener Wolf Theiss si coordonator al echipei de Banking & Finance din Romania.
Echipa de avocati Wolf Theiss Bucuresti care a contribuit la aceasta tranzactie complexa a fost coordonata de Avocat Partener Claudia Chiper si i-a inclus pe Iuliana Stoicescu, Flaviu Nanu, Alexandru Asaftei, Catalin Sabau si Andrei Salageanu.
***
Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala, de Est si Sud-Est, specializata in acordarea de asistenta juridica in domeniul afacerilor internationale. Cu 340 de avocati in 13 tari, peste 80% din activitatea firmei implica reprezentarea transfrontaliera a clientilor internationali. Prin imbinarea expertizei juridice si a celei de afaceri, Wolf Theiss dezvolta solutii inovatoare care integreaza competentele juridice, financiare si comerciale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
noark
Acvatot 2019
konsent
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
ness project
EDIT-Structural
theda mar
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan
siniat
rigips
quadratum
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander