Agenda Constructiilor
Marti, 27 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - WOLF THEISS: Trei banci au acordat 170 milioane de euro pentru tranzactia AFI-NEPI
WOLF THEISS: Trei banci au acordat 170 milioane de euro pentru tranzactia AFI-NEPI
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 22 Sep 2020 08:35
Wolf Theiss Bucuresti a asistat consortiul de banci format din Erste Bank Group AG, pbb Deutsche Pfandbriefbank si Banca Comerciala Romana in finantarea de 170 milioane de euro acordata grupului AFI Europe in scopul achizitionarii portofoliului de birouri al NEPI Rockcastle din Romania, considerata a fi cea mai mare tranzactie a anului 2020 si pana in prezent, pe piata imobiliara din Romania. Echipa, coordonata de Claudia Chiper (foto), Avocat Partener, si coordonator al Practicii de Banking & Finance a Wolf Theiss in Romania, a acordat asistenta juridica si reprezentare bancilor in toate etapele acestui proiect, de la structurarea tranzactiei, due diligence, redactarea tuturor documentelor de finantare si negocierea lor, si pana la inchiderea cu succes a finantarii.
In urma acestei tranzactii, grupul AFI Europe, cel mai important grup de investitii si dezvoltare imobiliara care opereaza in Europa Centrala si de Est (cu accent pe dezvoltarea de proiecte comerciale si rezidentiale la scara larga) a finalizat preluarea a patru proiecte de birouri de la NEPI Rockcastle.
"Suntem extrem de incantati ca am avut ocazia sa sprijinim creditorii in finalizarea acestei finantari de referinta, care reprezinta una dintre cele mai mari tranzactii imobiliare ale anului de pana acum pe piata din Romania. Echipa noastra dedicata de avocati a avut placerea de a lucra in stransa colaborare cu echipe de profesionisti din partea fiecarei banci, avand o extraordinara intelegere comerciala a proiectului. Cooperarea a fost esentiala pentru succesul acestui proiect", a declarat Claudia Chiper, Partener Wolf Theiss si coordonator al echipei de Banking & Finance din Romania.
Echipa de avocati Wolf Theiss Bucuresti care a contribuit la aceasta tranzactie complexa a fost coordonata de Avocat Partener Claudia Chiper si i-a inclus pe Iuliana Stoicescu, Flaviu Nanu, Alexandru Asaftei, Catalin Sabau si Andrei Salageanu.
***
Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala, de Est si Sud-Est, specializata in acordarea de asistenta juridica in domeniul afacerilor internationale. Cu 340 de avocati in 13 tari, peste 80% din activitatea firmei implica reprezentarea transfrontaliera a clientilor internationali. Prin imbinarea expertizei juridice si a celei de afaceri, Wolf Theiss dezvolta solutii inovatoare care integreaza competentele juridice, financiare si comerciale.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMelmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere