Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - AFI Europe dezvolta AFI Tech Park cu trei cladiri de birouri, in zona J.W. Marriott
AFI Europe dezvolta AFI Tech Park cu trei cladiri de birouri, in zona J.W. Marriott
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2020 12:42
Pe segmentul de birouri, AFI Romania are in dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, aflat in apropierea hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului Romaniei.
Parcul de business va include doua cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri, care vor avea spatii verzi amenajate intr-o gradina centrala, proiectul fiind un campus high tech care raspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din Romania prin oferirea unui spatiu potrivit din punct de vedere al dotarilor tehnice si al posibilitatilor de dezvoltare. AFI City, primul proiect rezidential al companiei in Romania, este dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri patrati din Bucurestii Noi (sectorul 1 din Bucuresti).
„Sunt extrem de incantat sa anuntam ca livram deja primele apartamente din AFI City noilor proprietari, care se vor putea bucura de locuinte de calitate, la o valoare excelenta, concepute pe asteptarile si nevoile consumatorilor romani. AFI City este primul nostru proiect rezidential in Romania, bazat pe expertiza noastra pe piata locala, prin proiecte de retail si de birouri, cat si pe experienta noastra extinsa din sectorul rezidential, pe alte piete europene, cum ar fi Cehia, Polonia, Serbia si Bulgaria. Vom continua dezvoltarea proiectelor noastre in Romania, in conditiile in care angajamentul nostru fata de comunitatile locale din intreaga tara ramane puternic”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.
Odata cu finalizarea primei faze a proiectului, AFI City a primit certificarea GREEN HOMES, in urma unei analize minutioase a Romania Green Building Council (RoGBC). Acordarea acestei certificari a transformat AFI City in unul dintre putinele proiecte rezidentiale din tara cu o astfel de distinctie, datorita standardelor ridicate ale complexului in ceea ce priveste reducerea impactului asupra mediului. Anterior, proiectul a fost pre-certificat de catre RoGBC.
Certificarea GREEN HOMES este sustinuta de Comisia Europeana si este adoptata, in prezent, de 12 state europene, fiind cea mai riguroasa certificare de mediu, orientata catre furnizarea unor beneficii de calitate, sanatate, siguranta si confort celor care achizitioneaza locuintele.
Conform certificarii, apartamentele din AFI City sunt prietenoase cu mediul inconjurator, materialele de constructie folosite sunt sustenabile si au un impact redus asupra mediului. Cladirile au o eficienta energetica sporita, raportata prin facturi mai mici de utilitati pentru rezidentii AFI City. Mai mult, complexul ofera si locuri de parcare destinate masinilor electrice, unde rezidentii isi pot incarca autoturismele cat timp sunt in propriile locuinte.
„Suntem mandri si foarte entuziasti sa ii intampinam pe primii nostri rezidenti in AFI City. Prin mutarea noilor locatari, complexul devine cel pe care ni l-am imaginat inca de la inceput: un loc plin de viata, locuit cu bucurie. Suntem fericiti sa vedem cum ia forma noua comunitate din AFI City si de-abia asteptam ca toate persoanele care ne-au ales sa se bucure de locuintele lor si de facilitatile pe care le vor gasi in complex”, a declarat Roxana Vlad, Residential Sales Manager, AFI Europe Romania.
Constructia AFI City a inceput in a doua parte a anului 2018, in urma unei investitii totale de 16 milioane de euro pentru prima faza a proiectului. Noul complex rezidential ofera o multitudine de facilitati rezidentilor sai, inclusiv proximitatea fata de mijloace de transport in comun, cu statia de metrou Laminorului situata chiar in fata complexului, locuri de joaca si spatii verzi generoase.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
concelex
ness project
MAKITA
leviatan
noark
rigips
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Ubitech
viarom
CDS
quadratum
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander