Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - JACOB GARDENS dezvolta peste 1.500 de locuinte in zona Pallady
JACOB GARDENS dezvolta peste 1.500 de locuinte in zona Pallady
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 09 Ian 2020 07:45
Compania Jacob Gardens are in dezvoltare peste 1.500 de locuinte in cele mai noi proiecte pe care le dezvolta in zona de est a Capitalei, in zona Ikea Pallady, prin Palladium Residence 2, constructie demarata recent pe terenul fostei fabrici Policolor, si ansamblul HILS - chiar langa statia de metrou Anghel Saligny. Pe langa acestea, dezvoltatorul mai are in etape finale de constructie ansamblul Trend Residence, cu peste 300 de vile si 144 de apartamente in Popesti Leordeni, pe Cheiul Dambovitei. Anterior, Jacob Gardens a mai construit Palladium Residence 1, tot pe fosta platforma Policolor, unde a dezvoltat circa 2.500 de apartamente, vandute aproape integral.
Interviu cu Florin Munteanu (36 de ani), Sales Manager la Jacob Gardens, si manager cu o experienta profesionala de 12 ani in real estate.
 
- In ce stadiu de dezvoltare se afla ansamblul Palladium Residence 2?
- Ansamblul Palladium Residence 2 este, in acest moment, intr-o faza incipienta de dezvoltare. Primele apartamente vor putea fi predate viitorilor proprietari incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Acest cartier rezidential este unul mai intim, fiind format din doar doua blocuri, insumand 310 apartamente. Design-ul si constructiile sunt moderne, apartamentele foarte bine compartimentate, iar preturile accesibile. Avantajele majore ale acestui proiect sunt amplasarea avantajoasa fata de mijloacele de transport si zona comerciala din apropiere, care este in continua dezvoltare.
 
- Dar celalalt proiect de pe Bd. Pallady? L-ati inceput? Ce noutati aduce pe piata?
- Dezvoltam deja, in parteneriat cu actionari, noul ansamblu HILS Pallady Apartments, care este pozitionat pe Bd. Theodor Pallady nr. 66 si va fi format din 12 blocuri cu apartamente cu una, doua si trei camere, in diverse variante de compartimentare. Noutatea pentru piata este existenta unor apartamente de tip duplex in partea a doua de dezvoltare a proiectului, dar si a unui business center pozitionat la intrarea in ansamblu si a unui SPA - Body Art Wellness Club. Ansamblul beneficiaza de parcari terane si supraterane, care acopera din plin necesarul prin raportare la numarul de apartamente.
 
- Cum evolueaza vanzarile de apartamente din portofoliul companiei?
- Activitatea companiei Jacob Gardens a fost in continua dezvoltare incepand cu anul 2015, ajungand sa se evidentieze pe piata imobiliara ca un jucator de top. In ceea ce priveste evolutia vanzarilor de apartamente, aceasta a cunoscut usoare fluctuatii de-a lungul ultimilor ani, dar, spre incantarea noastra, desigur, trendul s-a mentinut intotdeauna crescator. De pilda, din cele 2.500 de locuinte finalizate in Palladium 1, mai sunt disponibile circa 350.
 
- Cum credeti ca se va dezvolta piata imobiliara in 2020?
- Anul 2020 sta sub semnul schimbarilor si evolutiei contextului socio-politico-economic romanesc, ceea ce implica, evident, variabile in ecuatia de real estate. Ramane o certitudine faptul ca nevoia de locuinte este o constanta nesatisfacuta nici pe de parte de actualele oferte ale pietei de imobiliare.
 
- Care sunt, in prezent, riscurile si dificultatile pe care le intampinati in derularea proiectelor?
- In principal, proiectele noastre se desfasoara fara provocari majore. Daca ar fi sa mentionez doua aspecte cu care ne confruntam si care ridica oarece eforturi din partea noastra, acestea sunt forta de munca si teama potentialilor clienti de a lua decizia sa cumpere in functie de contextul economic si politic al momentului. Ne-am dorit mereu ca echipa noastra sa fie formata din oameni dedicati, pasionati de ceea ce fac si cu mintea deschisa, pentru ca dezvoltarea noastra sa fie constanta si semnificativa. 
 
- Ce obiective aveti pe piata locala, pe termen lung?
- Pe termen lung, obiectivele noastre sunt, desigur, finalizarea proiectelor pe care le-am initiat. Si pentru ca va spuneam ca ne dorim o crestere constanta si semnificativa, suntem mereu orientati catre identificarea de noi oportunitati de dezvoltare, pentru a asigura continuitatea business-ului, inclusiv prin proiecte de tip joint-venture, adica parteneriate cu alti actionari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere