Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - KLAUS Multiparking se extinde cu montajul de sisteme de parcare in 5 orase noi
KLAUS Multiparking se extinde cu montajul de sisteme de parcare in 5 orase noi
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 09 Sep 2022 06:25
Pe parcursul anului 2022, Klaus Multiparking Systems a instalat peste 600 de locuri de parcare folosind diferite tipuri de sisteme adaptate cerintelor fiecarui proiect. Pentru anul 2023, conducerea companiei spera sa obtina acelasi numar de locuri de parcare. Planurile pe termen scurt si mediu ale companiei sunt de a-si extinde portofoliul in orase noi, in prezent avand in curs instalari in 5 orase, unde lucrarile vor fi finalizate spre sfarsitul anului, moment in care acestea vor fi prezentate. Klaus Multiparking Systems, lider mondial in proiectarea, fabricarea si instalarea sistemelor de parcare, este o societate cu o experienta de peste 55 de ani la nivel mondial. Compania a montat peste 750.000 de locuri de parcare in 90 de tari, iar in Romania este prezenta de 22 de ani.
Interviu cu Yuri Glancz (49 de ani), administratorul Klaus Multiparking Systems, manager cu o experienta profesionala de peste 22 de ani in industria sistemelor de parcare.
 
- Cum a evoluat cererea de sisteme pentru parcare Klaus in ultimii doi ani si ce perspective sunt, pe termen scurt?
- Observam o crestere semnificativa in utilizarea sistemelor de parcare Klaus, deoarece acestea nu mai reprezinta un produs nou, iar oamenii au vazut ca pot avea incredere intr-un sistem care are mii de locuri de parcare instalate in Bucuresti, unele chiar mai vechi de 20 de ani si care functioneaza foarte bine. Perspectiva noastra pentru perioada urmatoare este foarte buna si speram ca piata imobiliara va continua sa creasca. Klaus respecta toate reglementarile de siguranta conform standardelor DIN si EU. De asemenea, in ultimul an, am implementat portile in fata tuturor sistemelor semi-automate, pentru a oferi un grad de siguranta cat mai mare (solutie pe care alte companii nu o ofera).
 
- Ce solutii vedeti pentru rezolvarea problemei parcarilor din marile orase si care ar fi obstacolele in calea implementarii acestor solutii?
- Solutiile pentru rezolvarea problemei parcarilor in marile orase sunt mereu aceleasi, respectiv construirea unor noi parcari publice si cedarea inspre utilizarea publica sau a vizitatorilor a unei parti din parcarile cladirilor rezidentiale private si a celor de birouri. In orasele Romaniei, care sufera de lipsa cronica a locurilor de parcare, sistemele propuse de Klaus reprezinta o solutie practica. Noi ne propunem sa fim parte din planul de modernizare a oraselor din Romania, in care sa respiram aer mai curat, sa stam mai putin in trafic si sa avem o calitate a vietii imbunatatita.
 
- Ce obiective aveti in perioada urmatoare?
- Intentia noastra pentru acest an este sa ne marim portofoliul cu orase noi, unde pana acum nu am fost prezenti. Momentan, suntem in curs de instalare in cinci orase, unde lucrarile vor fi finalizate spre sfarsitul anului, moment in care acestea vor fi prezentate.
 
- Cum se resimt, in cadrul companiei, efectele majorarilor de preturi din ultimii ani?
- Din pacate, cu totii suferim din cauza cresterii mari a pretului metalului, dar si a pretului de transport. Aceste scumpiri au modificat pretul de vanzare, pe care a trebuit sa il majoram de mai multe ori. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Arduro
ness project
Ubitech
CDS
konsent
concelex
BogArt
SSAB
theda mar
quadratum
leviatan
SIGM
strabag nivel 1
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
siniat
EDIT-Structural
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander