Agenda Constructiilor
Sambata, 11 Iulie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MAURER Imobiliare sprijina spitalele din Brasov cu containere pentru pre-triaj
MAURER Imobiliare sprijina spitalele din Brasov cu containere pentru pre-triaj
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 21 Mar 2020 14:59
Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de locuinte din afara Capitalei, sprijina activitatea spitalelor din Brasov cu containere modulare ce vor fi folosite in operatiunile de pre-triaj.
 
"In ultimele zile, mai multe containere au ajuns la diferite spitale din judetul Brasov. Unul a ajuns joi la Spitalul Dr. C.T. Sparchez din Zarnesti, iar vineri au fost transportate inca doua containere catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov. Au fost finalizate discutiile si pentru transportul unui container la Spitalul Municipal din Sacele, urmand ca acesta sa fie transportat luni, dupa finalizarea unor lucrari la drumul public care impiedica, momentan, accesul platformei si a automacaralei necesare pentru transportul si descarcarea containerului", precizeaza repreznetantii Maurer Imobiliare.
 
Containerele au dimensiunea de 3x6 metri, pereti de tabla tip sandich, usi metalice si geam termoizolant, sursa de alimentare curent, priza si lumini. In aceste containere, personalul medical va prelua toti pacientii care se prezinta prin mijloace proprii la spital si cei de pe ambulanta, apoi vor indruma bolnavii catre sectiile specifice fiecarei afectiuni in parte.
 
Maurer Imobiliare a mai sprijinit Spitalul Clinic Judetean Mures cu achizitia unui aparat care permite testarea unui numar mai mare de pacienti posibil infectati cu coronavirus si a donat 5.000 de euro Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, in scopul achizitonarii de kit-uri de depistare a infectiei cu noul coronavirus.
 
Masuri preventive luate in cadrul companiei
Pentru a preveni raspandirea noului virus, Maurer Imobiliare a suspendat pentru o perioada nederminata contactul cu publicul in cadrul unitatilor, comunicarea ramanand deschisa pe suport electronic.
Echipele de pe santiere au luat la cunostinta o serie de masuri de preventie instituite de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, si isi continua activitatile in deplina siguranta.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelAUTODESKCOVID-19bluebeamVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere