Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - MAURER Imobiliare sprijina spitalele din Brasov cu containere pentru pre-triaj
MAURER Imobiliare sprijina spitalele din Brasov cu containere pentru pre-triaj
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 21 Mar 2020 13:59
Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de locuinte din afara Capitalei, sprijina activitatea spitalelor din Brasov cu containere modulare ce vor fi folosite in operatiunile de pre-triaj.
 
"In ultimele zile, mai multe containere au ajuns la diferite spitale din judetul Brasov. Unul a ajuns joi la Spitalul Dr. C.T. Sparchez din Zarnesti, iar vineri au fost transportate inca doua containere catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brasov. Au fost finalizate discutiile si pentru transportul unui container la Spitalul Municipal din Sacele, urmand ca acesta sa fie transportat luni, dupa finalizarea unor lucrari la drumul public care impiedica, momentan, accesul platformei si a automacaralei necesare pentru transportul si descarcarea containerului", precizeaza repreznetantii Maurer Imobiliare.
 
Containerele au dimensiunea de 3x6 metri, pereti de tabla tip sandich, usi metalice si geam termoizolant, sursa de alimentare curent, priza si lumini. In aceste containere, personalul medical va prelua toti pacientii care se prezinta prin mijloace proprii la spital si cei de pe ambulanta, apoi vor indruma bolnavii catre sectiile specifice fiecarei afectiuni in parte.
 
Maurer Imobiliare a mai sprijinit Spitalul Clinic Judetean Mures cu achizitia unui aparat care permite testarea unui numar mai mare de pacienti posibil infectati cu coronavirus si a donat 5.000 de euro Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, in scopul achizitonarii de kit-uri de depistare a infectiei cu noul coronavirus.
 
Masuri preventive luate in cadrul companiei
Pentru a preveni raspandirea noului virus, Maurer Imobiliare a suspendat pentru o perioada nederminata contactul cu publicul in cadrul unitatilor, comunicarea ramanand deschisa pe suport electronic.
Echipele de pe santiere au luat la cunostinta o serie de masuri de preventie instituite de Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, si isi continua activitatile in deplina siguranta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
rigips
strabag nivel 1
leviatan
CELCO 2020
theda mar
viarom
MAKITA
FRONTALE
Ubitech
BMI_Icopal

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023