Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NEPI Rockcastle a deschis spatii de lucru flexibile in 5 centre comerciale
NEPI Rockcastle a deschis spatii de lucru flexibile in 5 centre comerciale
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 16 Nov 2022 13:34
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor si dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, a deschis spatii de birouri flexibile, in cinci centre comerciale din Romania. Astfel, vizitatorii centrelor vor avea de acum posibilitatea de a lucra in birouri mobile, acest beneficiu fiind parte a strategiei NEPI Rockcastle de a imbunatati constant experienta clientilor sai, oferindu-le facilitati adaptate nevoilor lor.
Birourile sunt create de Nooka Space, start-up care a dezvoltat prima retea de birouri inteligente de proximitate din lume. Spatiile sunt amplasate atat in interiorul, cat si in exteriorul centrelor comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Shopping City Timisoara, Promenada Sibiu si Shopping City Sibiu. Spatiile flexibile si inteligente le vor da utilizatorilor posibilitatea sa lucreze sau sa aiba intalniri de afaceri intr-un cadru intim, ferit de zgomot si agitatie, avand in acelasi timp acces deplin la toate serviciile pe care le ofera un centru comercial.
Colaborarea cu NEPI Rockcastle a constituit prilejul lansarii Nooka Cube, un nou model de birou, proiectat special pentru spatii exterioare, iar prima unitate a fost deja instalata la Promenada Mall. Cu o capacitate de doua birouri, Noka Cube are integrata tehnologia IoT (Internet of things), pentru a permite gestionarea inteligenta si personalizarea conditiilor de lucru, si dispune de mobilier si tehnologie de ultima generatie. Designul modern permite luminii naturale sa patrunda in interior prin mai multe laturi, iar structura solida a cabinei ofera un nivel ridicat de siguranta, indiferent de conditiile vremii. Reteaua de birouri inteligente, proiectata special pentru centrele comerciale NEPI Rockcastle, include si alte doua modele de birouri, Nooka Air, destinate spatiilor interioare, si Nooka Max, pentru exterior.
Fiecare model de birou inteligent Nooka, fie ca este adaptat spatiilor interioare sau exterioare, ofera conditiile optime pentru a lucra cat mai productiv, functionand ca niste insule de liniste in zonele deschise si aglomerate.
“Misiunea noastra este de a oferi vizitatorilor din centrele comerciale NEPI Rockcastle cea mai placuta experienta. Pana de curand, o vizita la mall viza in primul rand componenta de shopping si entertainment, dar pandemia a schimbat modul in care lucram si a amplificat nevoia de flexibilitate. Parteneriatul cu Nooka Space constituie inca un pas important pe care il facem pentru a le oferi clientilor nostri servicii care sa le acopere cat mai multe nevoi, de la cumparaturi, la petrecerea timpului liber, iar de acum si posibilitatea de a lucra in conditii optime, in birouri inteligente, flexibile si dotate cu tehnologie de top”, a declarat Marius Barbu, Director Asset Management, NEPI Rockcastle.
Noile birouri flexible instalate in mall-urile detinute de NEPI Rockcastle pot fi gestionate complet de catre utilizatori, de la rezervarea intervalului orar dorit, pana la personalizarea conditiilor de lucru, precum reglarea temperaturii si a luminii, direct din aplicatia mobila Nooka Space.
“Inovatia ne ajuta sa tinem pasul cu schimbarile si sa raspundem nevoilor consumatorilor de astazi, care apreciaza din ce in ce mai mult serviciile de calitate, flexibilitatea si solutiile care permit un echilibru intre viata profesionala si cea privata. Nooka Space are misiunea de a imbunatati stilul de lucru hibrid, prin proiectarea unor spatii de birouri private si accesibile, ce pot fi gestionate in mod inteligent cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie. Suntem foarte bucurosi sa aducem aceasta infrastructura inovatoare in centrele comerciale NEPI Rockcastle si sa dezvoltam conceptul de spatii de birouri flexibile la cerere, ca o noua oferta de servicii de care clientii pot beneficia la un click distanta", a adaugat Sandu Babasan, cofondator, Nooka Space.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMman and machineMESENBURGVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan
hilti
Ubitech
CELCO 2020
BMI_Icopal
leviatan
BALTIC
FRONTALE
rigips
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023