Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Vanzari de 10 milioane euro pentru NORDIS Dune, in 3 saptamani de la lansare
Vanzari de 10 milioane euro pentru NORDIS Dune, in 3 saptamani de la lansare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Aug 2021 12:56
Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din Romania, anunta rezultatele vanzarilor asociate proiectului Mamaia Dune, respectiv etapa a doua a complexului Nordis Mamaia. Planurile pentru ansamblul Dune au fost anuntate in data de 31 iulie, in cadrul evenimentului extraordinar gazduit de Nordis Mamaia pentru inaugurarea zonei de lobby, cafenele si galeria comerciala.
Nordis Group continua planurile pentru dezvoltarea celui mai mare ansamblu hotelier si rezidential de pe litoralul romanesc. Etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia, respectiv Mamaia Dune, a inregistrat vanzari record pentru piata imobiliara din Romania, cu peste 100 de unitati precontractate in aproximativ trei saptamani de la lansarea oficiala. Valoarea acestora se ridica la peste 10 milioane de euro. Cea mai mare tranzactie inregistrata cu un singur investitor este de 11 unitati, in valoare de 1 milion de euro, iar cea mai scumpa unitate vanduta catre un alt client este un apartament cu un pret de 266.000 de euro + TVA.
Din punct de vedere al profilului clientilor, 98% sunt cumparatori romani. Mai mult decat atat, peste 60% dintre ei sunt antreprenori si 50% au pana in varsta de 45 de ani.
Cu o suprafata totala de peste 90.000 de metri patrati construiti, Mamaia Dune, care vine in completarea ansamblului Nordis Mamaia, este o zona exclusiv rezidentiala cu amenajari si beneficii premium, precum plaja proprie de peste 16.000 metri patrati, piscine pentru copii si adulti, spatii de joaca pentru copii atat in interior, cat si in exterior, after school, restaurante, cafenele, dar si o zona de promenada. Ansamblul Nordis Dune se distinge prin cateva elemente unice, cum ar fi: una dintre putinele sali polivalente din tara, cu o capacitate de peste 1.000 de locuri dedicate evenimentelor de mare anvergura pe tot parcursul anului, un patinoar deschis in sezonul rece, dar si cel mai luxos casino de pe litoral. De asemenea, turistii si rezidentii se vor putea bucura de Targul de Craciun organizat in complex.
Ansamblul pune la dispozitia rezidentilor, pe langa spatiile de recreere, terenuri de squash si servicii medicale, de la kinetoterapie si tonifiere musculara pana la recuperare medicala si tratamente speciale.
„Avem inca o data o confirmare a viziunii, a strategiei si a investitiilor facute pana acum in toate proiectele Nordis. Din momentul lansarii oficiale a vanzarilor pentru a doua etapa a Nordis Mamaia, respectiv pe data de 2 august si pana astazi, ne bucuram ca am primit un feedback pozitiv. Bineinteles, ne asteptam la rezultate pozitive, insa, surprinzator a fost timpul record de trei saptamani in care am precontractat peste 100 de unitati. De asemenea, suntem in plin sezon de vara, concedii, o perioada uniforma in graficele imobiliarelor, care nu inregistreaza schimbari notabile. Pentru noi este un vot de incredere din partea clientilor deoarece 37% din cumparatori sunt deja clienti existenti Nordis, fapt care nu poate decat sa ne stimuleze sa ridicam stacheta mai sus din punct de vedere al serviciilor pe care le vom oferi clientilor, investitorilor si turistilor”, a declarat Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group.
 
AUTODESKTERAPLASTgamma_2021ALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
Ubitech
hidroplasto
rigips
CELCO 2020
leviatan
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
bienala
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere