Agenda Constructiilor
Luni, 06 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ODYSSEY Investments dezvolta doua proiecte tip boutique in nordul Capitalei
ODYSSEY Investments dezvolta doua proiecte tip boutique in nordul Capitalei
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 02 Oct 2019 09:05
Odyssey Aviatorilor este un nou proiect de apartamente tip boutique ce se va construi aproape de Parcul Herastrau si Soseaua Kisseleff, in zona de nord a Capitalei. Locuintele sunt bazate pe un concept unic, prin care clientul isi personalizeaza singur viitoarea casa si isi alege inclusiv compartimentarea acesteia. 
"Este un proiect diferit, in care vrem ca amprenta locatarului sa se vada in locuinta. Bineinteles ca fiecare client va beneficia de consultanta din partea noastra si fiecare va fi indrumat in decizii pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie adaptata nevoilor. Totul se face la cererea cumparatorului, acelasi lucru fiind valabil si la finisaje. Am ales sa construim apartamente boutique in zona de nord, pentru ca cererea pe acest segment este in crestere. Este un segment pe care piata imobiliara din Romania abia acum il cunoaste si, din cate vedem, chiar este cautat", a declarat Mihai Nistor, CEO al Odyssey Investments, dezvoltatorul proiectului.
Odyssey Investments nu este la primul proiect de locuinte boutique in nordul Bucurestiului. In prezent, compania are in derulare si constructia Odyssey Baneasa (foto), in cazul caruia preturile pentru un apartament cu doua camere pornesc de la 90.000 euro. Cladirea Odyssey Baneasa (S+P+5E) va avea 15 apartamente, termenul de finalizare a proiectului fiind stabilit in decembrie 2020.
Dezvoltatorul mai are inca doua proiecte de tip boutique in zona de nord a Capitalei, finalizate si vandute: Odyssey Herastrau si Odyssey Polona.
 
Dezvoltarile de proiecte tip boutique sunt in crestere
Potrivit Imoteca The Residential Experts, agentul de vanzare a locuintelor marca Odyssey, in portofoliul companiei in ultimii ani au inceput sa apara mai multe proiecte tip boutique, in prezent 70% dintre proiecte fiind de acest gen. Explicatia este legata de terenurile libere din Capitala, care sunt tot mai putine, mai ales in zona de nord. Astfel, dezvoltatorii care au cate un teren bine pozitionat construiesc apartamentele de tip boutique pentru ca se vand mai repede, sunt preferate mai ales ca ofera intimitate si sunt construite in zone bune. 
Imoteca The Residential Experts are in portofoliu proiecte de inalta calitate, aceasta fiind o garantie pentru viitorii clienti ca achizitioneaza o locuinta durabila, cu finisaje superioare. Imoteca are in portofoliu 35 de proiecte rezidentiale noi in Bucuresti si Ilfov, cele mai fiind premium si ultra premium. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMman and machineMESENBURGTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
CELCO 2020
leviatan
BMI_Icopal
FRONTALE
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
hilti
viarom
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023