Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - bim.GROUP: Compania de proiectare si inginerie se extinde pe piata din Romania
bim.GROUP: Compania de proiectare si inginerie se extinde pe piata din Romania
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 10 Mai 2022 12:29
bim.GROUP functioneaza ca birou general de proiectare pe piata maghiara si internationala de mai bine de 30 de ani si a inregistrat un venit de 8 milioane EUR in 2021.
bim.GROUP este un birou independent de proiectare cu activitati si expertiza in toate disciplinele majore de inginerie. Biroul activeaza in proiectare generala (proiectare conceptuala, autorizatii de constructie si constructie, servicii de inginerie in constructii si proiectare de instalatii electrice) dar si in arhitectura, proiectare structurala (otel si beton armat), anvelope cladiri, servicii de constructii, energie electrica pentru cladiri si inovatie BIM.
„La bim.GROUP scopul nostru este sa ne imbunatatim in mod responsabil mediul prin utilizarea larga si flexibila a cunostintelor si expertizei noastre, precum si prin inovare. Cu o echipa dedicata de peste 100 de experti interni si coordonarea a sase discipline diferite, putem livra cele mai complexe proiecte de design. Ne angajam sa lucram cu partenerii nostri, imbunatatindu-ne continuu procesele. Avem o abordare avansata, fiind printre primii de pe piata europeana care utilizeaza cele mai noi tehnologii si software, pe care le folosim pentru a garanta cea mai inalta calitate pentru clientii nostri. La bim.GROUP vedem provocarile clientilor nostri ca fiind ale noastre, crezand ca respectarea termenelor limita, tinerea sub control a costurilor si proiectarea unui mediu construit durabil sunt cheia unei colaborari de succes. Cooperarea noastra cu KESZ Romania poate fi urmarita de aproape zece ani. Prin impartirea reciproca a sarcinilor reusim sa facem ambele companii mai eficiente. La ora actuala, acesta este un pas important in ceea ce priveste construirea unei colaborari locale cu birourile de proiectare romanesti”, a declarat Zsolt Ballay, COO bim.GROUP.
Pentru a realiza cele mai fezabile constructii, echipa imbina intotdeauna precizia unui inginer cu talentul unui artist. Scopul acestora este de a crea amestecul perfect de functionalitate si estetica in principalele discipline ale designului arhitectural, acordand in acelasi timp atentie durabilitatii, functionarii eficiente si valorii. bim.GROUP proiecteaza cladiri, structuri metalice si din beton armat, fatade industriale, infrastructuri electrice si ingineresti complexe ale cladirilor, care se traduc apoi in ansambluri industriale, rezidentiale, hoteliere, cladiri de birouri si publice, centre sportive si de agrement. Valoarea ingineriei este cheia succesului in toate proiectele create, ceea ce inseamna ca factorul cheie nu este doar costul produsului instalat, ci si costul procesului de constructie in sine.
„Pachetele noastre specializate de proiectare sunt alegerea ideala pentru firmele, antreprenorii si producatorii romani si internationali de proiectare generala si arhitecturala. Oferta noastra se distinge prin doua tipuri de pachete de planificare sectoriala: proiectare structurala si proiectare de fatada. Sunt similare in ceea ce priveste proiectarea conceptuala, licentiere, proiectarea planului si analiza proiectelor, dar diferentele cheie si importante constau in implementare si livrare. Suntem dornici sa ne folosim expertiza si solutiile inovatoare, sa lucram impreuna cu studiourile locale de design si sa ne intarim prezenta in Romania", a declarat Zsolt Ballay.
 
Cele mai cunoscute proiecte ale bim.GROUP
- design general
  • Receptia Hungexpo F1 (circuit de Formula 1) finalizarea lucrarilor de proiectare pentru constructia fatadei cladirii (pregatirea amenajarii, proiectarea fabricatiei, documentatia de proiectare de instalare si implementare) si modelare 3D mecanica si electrica + sala de evenimente cu 300 de locuri, energie regenerabila, suprafata 6.000 metri patrati.
  • Aeroportul International Liszt Ferenc din Budapesta (SkyCourt) - renovarea a doua terminale (T2A si T2B)
- design & proiectare structuri de otel
  • Stadionul PUSKAS - proiectare structurala completa a structurilor metalice ale stadionului, intocmirea planurilor de constructie, desene de productie si planuri de instalare precum si implementare, documentatie, structura suport pentru stalpi de iluminat, compartimentari mobile, dimensionare franghie, structura din otel 12.000 tone.
  • Riga, Open Air Stage - analiza structurala si proiectarea de fabricatie a unei structuri de otel de 1.650 tone.
- proiectare pentru anvelopare cladiri
  • statii de metrou de pe linia 3 din Budapesta - Renovarea completa a peretelui si tavanului suspendat de la intrarea in statia de metrou pana la peronul dintre pietele Lehel si
  • Nagyvarad, renovarea placajelor interioare si proiectarea structurilor de sustinere
  • Muzeul Kistefos, Norvegia - proiectarea anveloparii cladirii in forma libera a muzeului pe o suprafata de 2.500 metri patrati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
viarom
leviatan
noark
strabag nivel 1
rigips
grundfos
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica