Agenda Constructiilor
Marti, 17 Mai 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IGSU lanseaza primele licitatii pentru modernizarea sediului de pompieri din Botosani
IGSU lanseaza primele licitatii pentru modernizarea sediului de pompieri din Botosani
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 13 Mai 2022 09:35
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de elaborare a Documentatiei de Avizare a Lucrarilor de Interventii si Proiectului Tehnic si furnizarea de Asistenta Tehnica pentru realizarea urmatoarelor lucrari de investitii: "Consolidare, mansardare si refunctionalizare sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta «Nicolae Iorga» al judetului Botosani si al Detasamentului de Pompieri Botosani".
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind imbunatatirea managementului riscurilor de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, prin Unitatea de Implementare a Proiectului, invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 30 mai 2022, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
cv water 2021
CELCO 2020
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
leviatan
leviatan
rigips
PPTT
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere