Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2020

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2020
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2020
PDF, 4 pagini A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 26 mar 2020
Sumar: click aici
Situatie dificila, pe fondul Covid-19, pentru fabricantii de tamplarie din aluminiu
Dupa ce si in 2018 au continuat sa-si restructureze activitatea, inregistrand o crestere indelung asteptata, anul trecut, managerii firmelor ce activeaza in bransa producatorilor de tamplarie din aluminiu/ otel si/sau pereti cortina, luminatoare si alte constructii speciale au reusit din nou sa-si consolideze afacerile, pe fondul finalizarii recesiunii din constructii, profitand inclusiv de sporirea comenzilor pe plan intern. intrucat marile proiecte nerezidentiale au reinceput sa se relanseze, iar segmentul de piata vizat s-a caracterizat printr-o crestere a volumului lucrarilor specifice. Astfel, in 2019 (spre deosebire de precedentele 24 de luni), pe plan national au existat mai multe oportunitati in sectorul de constructii nerezidentiale, deoarece s-a constatat un progres de +49,5% a volumului lucrarilor pentru seria bruta (dupa o crestere nesemnificativa, de +1,1%, in 2016, o diminuare puternica, de -12,6%, in 2017 si un regres de -3,2%, in 2018). Totusi, planurile de afaceri au ramas caracterizate de prudenta, astfel incat, pentru a-si utiliza capacitatile in conditii de profitabilitate, s-a remarcat o accentuare a trendului ultimilor ani, ce presupune orientarea vizibila a firmelor specializate din tara noastra spre proiectele derulate in alte state ale UE.
Totul s-a terminat odata cu declansarea pandemiei mondiale de coronavirus, declarata ca atare de OMS, care a cuprins si tara noastra. In acest context, data fiind si situatia din alte state ale UE, mult mai grava, care va limita cu siguranta exportul de tamplarie, precum si previziunile referitoare la reintrarea pietei nationale de constructii in recesiune tehnica, urmand sa aiba loc o scadere de -50% in acest an, orice alta previziune, de crestere sau stabilizare, este mult prea hazardata. Abia pentru anul 2021 se estimeaza ca pe piata de profil, in absenta unor derapaje de natura, ascensiunea ar putea fi reluata macar in termeni modesti.
Analiza dedicata fabricantilor de tamplarie termoizolanta include date statistice privind evolutia sectorului, niste prime estimari privind impactul pandemiei de coronavirus asupra companiilor din domeniu, strategii recomandate in aceasta perioada dificila, precum si opiniile managerilor unor companii reprezentative, precum Alcon Plus, Alu Tamplar, Bac Delphi SA, CRM Siker Group, Extrem Aluminiu, Frontal Production Rumanien, Scudo Serv si Unikat Grup.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor unora din cele mai importante companii producatoare de tamplarie termoizolanta din aluminiu, firme de executie a fatelor cortina, companii ce presteaza servicii de vopsire in camp electrostatic si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
viarom
rigips
theda mar
quadratum
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
leviatan
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
noark
concelex
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander