Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - EDEVIZE: Peste 60.000 de utilizatori folosesc platforma in acest moment
EDEVIZE: Peste 60.000 de utilizatori folosesc platforma in acest moment
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Ovidiu Stefanescu 14 Nov 2023 06:15
Cu o experienta de 10 ani in dezvoltarea si gestionarea unei platforme software complexe, deosebit de utile companiilor ce activeaza in domeniul constructiilor din Romania, echipa eDevize a devenit un nume de referinta pe piata locala, in special datorita entuziasmului cu care specialistii care au dezvoltat platforma au actionat in aceasta perioada si s-au adaptat cerintelor partenerilor din domeniu. Astfel, a fost posibila lansarea succesiva a versiunilor Esential, Plus, Evolution, Enterprise si Ultimate, compania ajungand in 2023 la peste 60.000 de utilizatori. Evolutia nu se opreste aici, in perioada urmatoare dezvoltatorii aplicatiei intentionand sa ofere partenerilor servicii de cea mai inalta calitate, incluzand o paleta completa de functionalitati. Florin Manoloiu, Chief Operations Officer, se refera in continuare la conjunctura actuala a pietei si solutiile pe care eDevize le ofera, pentru a asigura colaboratorilor o traversare cat mai lina a actualei perioade marcate de turbulente.
 
- Identificati cele mai importante atribute ce caracterizeaza stare actuala a sectorului local de software pentru constructii.
- Principala tendinta pe piata locala de software pentru constructii este constituita de cresterea semnificativa a adoptarii solutiilor care contribuie la eficientizarea muncii cotidiene. Acest lucru se vede si in dorinta din ce in ce mai mare a companiilor din industria de profil de a automatiza si majora eficacitatea proceselor de licitatie si ofertare. In paralel, asistam la o crestere a interesului pentru tehnologia BIM (Building Information Modeling), care optimizeaza activitatile de proiectare si executie a constructiilor.
 
- Care a fost ritmul mediu anual de crestere a numarului de licente vandute pe piata din Romania?
- In ultimii ani am inregistrat o evolutie medie anuala de aproximativ 50% a incasarilor. De exemplu, in 2022 am crescut, in valoare absoluta, cat tot restul pietei la un loc. Pentru anul curent, estimam o majorare de aproximativ 60% a respectivului indicator. Aceasta performanta este rezultatul eforturilor noastre constante de a dezvolta si furniza produse si servicii de cea mai inalta calitate.
 
- Nominalizati cei mai reprezentativi parteneri ce utilizeaza serviciile oferite de eDevize.
- Printre clientii nostri se numara unele dintre cele mai reprezentative companii din domeniul constructiilor din Romania, dintre care putem enumera Bog'art, TIAB, Dico si Tiganas sau UTI. Aceste societati si angajatii lor apreciaza in mod deosebit solutiile noastre si au optat pentru varianta completa a platformei eDevize, care include si modulul SEAP Expert.
 
- Cum a evoluat cifra de afaceri a companiei in anul precedent si ce se intrevede pe termen scurt si mediu?
- Rezultatele financiar ale eDevize aferente primelor noua luni din 2023 a fost de aproximativ 0,6 milioane de euro. Ne-am propus ca pana la finalul exercitiului fiscal curent sa ajungem la aproximativ un milion de euro in ceea ce priveste cifra de afaceri. Acest obiectiv reflecta hotararea noastra de a consolida pozitia eDevize pe piata software pentru constructii din Romania si de a spori performanta continua a echipei noastre.
 
- Ce planuri de investitii aveti pe termen scurt si mediu, in vederea consolidarii pozitiei competitive pe care o aveti pe piata de profil?
- Pentru anii 2023-2024, ne concentram in continuare pe investitii semnificative in dezvoltarea produsului nostru de varf, eDevize Ultimate. Aceasta solutie este o punte esentiala intre procesele de ofertare, achizitii si realitatea din santier. Suntem decisi sa consolidam si sa extindem produsul, pentru a satisface nevoile in crestere ale industriei constructiilor, permitand o gestionare mai eficienta a proiectelor si a costurilor. De asemenea, planificam sa lansam versiuni noi si imbunatatite ale produselor si serviciilor noastre, pentru a ramane la varful inovatiei si pentru a servi mai bine nevoile clientilor nostri.
 
- Care sunt problemele cele mai stringente ce afecteaza operatiunile companiei la momentul actual?
- In ceea ce priveste dificultatile cu care ne confruntam in activitatea curenta, observam ca, desi aplicatiile noastre ajung la un numar in crestere de clienti, piata manifesta inca o reticenta in adoptarea solutiilor noi, chiar si atunci cand acestea asigura beneficii semnificative. Cu toate acestea, suntem hotarati sa continuam sa educam piata cu privire la beneficiile pe care le aduce digitalizarea si sa oferim solutii digitale eficiente, care sa ii ajute pe clientii nostri sa treaca cu succes la metodele moderne de lucru
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
MAKITA
leviatan
siniat
Acvatot 2019
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
noark
ness project
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander