Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK: Proiect de colaborare romano-germana, pentru eficienta energetica in industrie
AHK: Proiect de colaborare romano-germana, pentru eficienta energetica in industrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 30 Oct 2017 10:29
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) anunta realizarea unui proiect de colaborare economica romano-germana cu tema "Eficienta energetica in industrie". Initiativa proiectului de colaborare economica si finantarea acestuia provin din partea Ministerului Federal al Economiei si Energiei din Germania, in cadrul programului "Energy Solutions made in Germany".
Proiectul se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale in domeniul eficientei energetice si are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor si produselor germane din acest domeniu.
In vederea promovarii acestor companii reprezentantii acestora vor veni in perioada 06-10 noiembrie 2017 in Romania, pentru a sustine intalniri cu potentiali colaboratori romani.
Cele sapte societati germane participante la delegatie sunt: 2G energietechnik, Econtech Theiss, GFR, Kelvion, RESOL Elektronische Regelungen GmbH, Steinel Vertrieb GmbH si WOLF.
In cadrul delegatiei, Camera de Comert si Industrie Romano-Germana va organiza, in data de 7 noiembrie 2017, la Bucuresti, la Hotel Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate, un simpozion cu tema "Eficienta energetica in industrie". Experti germani si romani prezenti la manifestare vor oferi participantilor o privire de ansamblu asupra metodelor de eficientizare energetica in industrie.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la seria de intalniri si evenimente, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere