Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EURO-CONSTRUCTII: Cemacon abordeaza tema "constructiilor evoluate"
EURO-CONSTRUCTII: Cemacon abordeaza tema "constructiilor evoluate"
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 09 Mai 2013 10:05
Producatorul de blocuri ceramice Cemacon SA, cu sediul in Zalau, participa in calitate de partener la a doua editie a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, ce va avea loc la data de 14 mai 2013, la Radisson Blu Hotel, in Bucuresti. Prezentarea directorului tehnic al companiei, Ionel Timis, va aborda tema "constructiilor evoluate", din perspectiva de producator de materiale care poate contribui semnificativ la reducerea consumului de energie specific cladirilor. Prezenta la eveniment reprezinta un alt pas in directia stabilita de noul actionariat al societatii, de repozitionare pe piata prin promovarea unei noi imagini si a unui portofoliu inovator de produse.
Anul trecut, Cemacon SA a inregistrat o cifra de afaceri de 34,6 milioane de lei, pentru 2013 fiind estimata o crestere de 40% a vanzarilor. Rezultatele primelor patru luni ale acestui an releva faptul ca acest obiectiv este realizabil, in contextul in care volumul vanzarilor a depasit cu 70% nivelul obtinut in aceeasi perioada a anului 2012.
Recent, componenta Consiliului de Administratie a Cemacon s-a modificat, celor trei administratori din structura anterioara alaturandu-se atat Liviu Stoleru, cat si reprezentatul fondului de investitii KJK Sicav Fund II, Jaakko Salmelin.
***
Conferinta EURO-Constructii 2013, aflata la cea de-a doua editie, va avea loc la data de 14 mai 2013, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti. Si in acest an, lucrarile evenimentului se vor desfasura in paralel cu cele ale Conferintei Internationale despre Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra (aflata la editia a cincea). Programul ambelor manifestari a fost conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor in constructii si sectoarele conexe, accentul urmand a fi pus pe initiativele ce vizeaza edificarea cladirilor sustenabile si pe dezvoltarea durabila din domeniul constructiilor. Pentru informatii suplimentare, www.euroconferinte.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere