Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Conferinta Internationala PREFBETON are loc la Bucuresti in 7 noiembrie 2019
Conferinta Internationala PREFBETON are loc la Bucuresti in 7 noiembrie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 29 Oct 2019 08:11
Prefbeton – Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania – va organiza, la data de 7 noiembrie 2019, a treia editie a Conferintei Internationale „Solutii prefabricate din beton”, la Bucuresti.
„Prefbeton si-a propus, prin acest eveniment, sa regrupeze din nou principalii parteneri din industria constructiilor – producatori de prefabricate din beton, proiectanti de structuri, arhitecti, profesori si studenti ai universitatilor de profil, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, furnizori de echipamente si materiale pentru industria constructiilor etc. Astfel, urmarim sa mobilizam partenerii din industria constructiilor pentru a sustine piata de elemente prefabricate din beton, care a depasit 1,5 milioane metri cubi in anul 2017 si se afla in plina expansiune, ca o recunoastere a avantajelor majore ale prefabricatelor din beton, printre care se afla calitatea controlata si viteza de montaj, productia continua pe tot parcursul anului si versatilitatea. In plus, structurile prefabricate din beton sunt economice, avand pret fix si termen de predare bine definit – ceea ce reprezinta parametri cruciali pentru dezvoltatorii imobiliari”, au subliniat organizatorii.
Printre temele principale ce vor fi discutate la eveniment, se afla cele legate de noutatile acestui segment de piata. Astfel, vor fi prezentate diverse solutii inovatoare prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera, proiecte logistice si comerciale, proiecte socio-culturale, solutiile prefabricate pentru proiecte rezidentiale etc. Un alt punct de interes va fi constituit de paralela dintre beton monolit si beton prefabricat, cu avantaje si provocari , din perspectiva proiectantilor, antreprenorilor generale, beneficiarilor, arhitectilor si, evident, producatorilor de prefabricate. Se vor discuta si despre solutiile prefabricate utilizate in zonele seismice similare Romaniei, concomitent cu dezbaterea evolutiei legislatiei in domeniu si cu perspectivele economice ale pietei de constructii. In fine, dar nu in ultimul rand, pentru ca betonul prefabricat este uimitor, se vor reliefa diverse tipuri si modele ale acestui material, de la structuri clasice la betonul-dantela, de la betonul obisnuit la cel de inalta performanta.
 
 
vailanthiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
BALTIC
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
CDS
grundfos
MAKITA
theda mar
rigips
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023