Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - BILKA STEEL investeste 5 milioane de euro pe platforma Rulmentul Brasov
BILKA STEEL investeste 5 milioane de euro pe platforma Rulmentul Brasov
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 17 Mar 2014 16:20
Producatorul de tigla metalica Bilka Steel va investi 5 milioane de euro in productie si depozitare, dupa achizitionarea halelor industriale detinute de Romlag Brasov, pe o suprafata de 27.000 mp. Astfel, pana in 2016 compania va reindustrializa o parte a platformei Rulmentul Brasov, suma bugetata urmand a fi distribuita catre dezvoltarea produselor cu desfacere in sectoarele industrial si rezidential. "Halele intrate in proprietatea Bilka Steel sunt situate pe platforma Rulmentul Brasov si se afla in vecinatatea celor deja detinute de companie. Prin adaugarea noii suprafete la cei 17.500 mp pe care se gasesc in prezent halele de productie Bilka Steel, se ajunge la o suprafata totala de aproximativ 45.000 mp cu destinatie de depozit, linii de productie si spatiu de birouri", se arata intr-un comunicat oficial al Bilka Steel. "Depozitarea in conditii optime a rulourilor de tabla de otel prevopsita are un rol esential in mentinerea calitatii produselor finite. Conform standardelor de depozitare existente la nivel european, atat materia prima cat si foaia de tigla metalica (deja prelucrata) sau accesoriile pentru acoperis, trebuie sa fie stocate in spatii inchise si ventilate. Pentru indeplinirea normelor de depozitare sugerate de furnizori, o buna parte din suprafata actualei hale de productie era destinata depozitarii. Odata cu noua achizitie, avem loc pentru liniile noi de productie", a declarat Horatiu Tepes, directorul general al companiei.
 
Extindere a capacitatii de productie, planificata in 2014
Planul investitional stabilit de Bilka Steel in acest an presupune marirea capacitatii de productie, insa conducerea companiei nu exclude posibilitatea preluarii unui producator local. "Atentia noastra este distribuita in doua directii: dezvoltarea productiei si a retelei de distributie, dar asta doar in anumite zone. In prima jumatate a anului preconizam finalizarea investitiei in marirea cu 60% a capacitatii de productie a tiglei metalice din gama Clasic. Avem investitii planificate si aprobate pentru achizitionarea unei noi linii de productie a accesoriilor. Nu renuntam nici la ideea de a achizitiona un producator local si de a introduce un nou sortiment in portofoliul Bilka", a precizat Horatiu Tepes.
Anul trecut, compania a realizat o cifra de afaceri de 104 milioane de lei, in crestere cu 41% fata de nivelul din 2012, vanzarile cantitative ale firmei ajungand la 3,2 milioane mp de tigla metalica. Potrivit datelor Bilka Steel, cota de piata a societatii s-a majorat la 21% in 2013, fata de nivelul de 15% inregistrat cu un an in urma. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere