Agenda Constructiilor
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - METIGLA (Covid-19): Scadere de 30% a cererii provenite din domeniul rezidential
METIGLA (Covid-19): Scadere de 30% a cererii provenite din domeniul rezidential
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 03 Apr 2020 06:53
Compania Metigla, producator de invelitori si sisteme metalice, a inregistrat o scadere de aproximativ 30% a cererii provenite de pe piata rezidentiala, unde livreaza cu preponderenta tigla metalica. Potrivit datelor companiei, activitatea pe segmentul industrial se desfasoara la un ritm specific sezonalitatii si contextului.
"In mod evident, piata materialelor de constructii este si va fi afectata de restrictiile impuse de autoritati. Momentan simtim, la nivelul companiei, o scadere semnificativa (30%) a cererii pe segmentul rezidential, segmentul industrial avand un ritm specific sezonalitatii si contextului. In viitorul apropiat, ne asteptam la o schimbare in comportamentul clientului final de acoperisuri, care va deveni mai precaut in alegerea produselor, implicit a furnizorilor, si chiar va amana renovarea, acolo unde va fi posibil", a declarat Cristian Matasel, directorul general al Metigla.
Compania are sediul administrativ si o fabrica in localitatea Ceptura (judetul Prahova). In aceasta perioada exceptionala, activitatea de productie de desfasoara la parametri normali, in timp ce operatiunile administrative si comerciale lucreaza in regim de telemunca.
"Situatiile speciale, cum este cea prin care trecem impreuna in aceste saptamani, pun la incercare valorile oamenilor, dar si ale companiilor, iar actiunile pe care le intreprindem se indreapta, in aceste momente, spre binele comun, spre altruism si protectia apropiatilor nostri. In acest context, sanatatea angajatilor si partenerilor Metigla este mai importanta decat oricand. Asadar, am implementat o serie de masuri, la nivel de companie, care sa asigure continuitatea activitatilor noastre de productie si comerciale, in conditii de siguranta epidemiologica, atat pentru clienti, transportatori, cat si pentru personalul angajat, in conformitate cu reglementarile si recomandarile autoritatilor guvernamentale. Echipa Metigla a fost mobilizata la nivel national, in regim de telemunca si in echipe de lucru, iar in unitatea de productie si in zona de livrari au fost implementate masuri extinse de protectie, care sa asigure sanatatea angajatilor si colaboratorilor nostri", mai spune Cristian Matasel.
Managerul considera sa mobilizarea autoritatilor este optima pentru siguranta populatiei si suportul afacerilor locale, in schimb face apel la respectarea si constientizarea necesitatii masurilor recomandate de autoritati, ca fiind hotaratoare pentru depasirea cu bine a acestei pandemii.
"Metigla este o companie stabila, activam de 20 de ani pe piata din Romania si mergem impreuna in continuare. Dispunem de resursele necesare pentru a depasi cu bine aceasta perioada si ne bazam pe experienta si aptitudinile echipei noastre, pentru minimizarea efectelor acestei pandemii, la nivel de companie. De asemenea, suntem solidari cu toti partenerii Metigla si ne manifestam intreg suportul, pentru a identifica impreuna cele mai bune solutii, care sa ne ajute sa trecem cu bine aceasta situatie inedita", isi incheie mesajul Cristian Matasel.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere