Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL

SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL

Adresa: Strada Gara Herastrau nr. 4, Bucuresti, S2
Telefon: 021/203.06.60
Fax: 021/232.15.98
E-mail: ro-csc@ro.se.com
Web site: www.se.com/ro
Domenii: Materiale pentru instalatii electrice | Furnizori & integratori de sisteme /echipamente IT&C
Descriere activitate
Furnizor de tehnologii, sisteme si solutii pentru instalatii electrice, aplicatii software pentru managementul energiei electrice.
Prezentare companie/institutie
SCHNEIDER ELECTRIC: Cererea de energie va creste cu o treime
 
 
 
 
 
 
Marius Persinaru (52 de ani)
Functia/Firma: presedinte, Schneider Electric Romania si Republica Moldova;
Experienta profesionala: 25 de ani de management, in domeniul tehnologiei.
 
Conducerea companiei Schneider Electric Romania, subsidiara locala a grupului francez Schneider Electric - lider global in managementul energiei si automatizari - estimeaza o crestere a afacerilor din 2016 fata de nivelul anului anterior, datorita proiectelor curente aflate in executie. Potrivit datelor publice, compania a incheiat anul 2015 cu vanzari totale de circa 60 milioane de euro (+14%), lucrand, in medie, cu 250 de angajati. La nivel mondial, grupul Schneider Electric a inregistrat venituri in valoare de 26,6 miliarde euro anul trecut, raportand o dezvoltare constanta pentru toate segmentele in cadrul carora activeaza.
 
- Cum credeti ca vor evolua, in continuare, vanzarile de materiale electrice si automatizari?
- Sectorul de materiale pentru instalatii electrice si automatizari evolueaza anual, in functie de necesitatile si cererile consumatorilor, care au devenit tot mai bine informati in ceea ce priveste optiunile pentru cele mai bune solutii energetice. Fie ca vorbim de o simpla lampa intr-o locuinta sau de un sistem complex de management al functiilor unei fabrici, discutiile vor duce catre eficienta energetica. Astfel, consumatorul isi doreste sa se bucure de progresul tehnologiei, insa nu in masura in care sa ii fie afectate, in mod exagerat, costurile la factura de energie. In conditiile in care, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie (IEA), cererea de energie va creste cu peste o treime pana in 2040, consumatorii casnici, dezvoltatorii imobiliari, dar si competitorii din industrie se vor orienta catre reducerea consumului, prin achizitia de solutii eficiente energetic.
- Ce obiective ati stabilit pe termen scurt si mediu?
- Inovatia si conectivitatea reprezinta, la nivelul organizatiei noastre, cuvinte-cheie in dezvoltarea produselor noi, pe care dorim sa le lansam si pe piata din Romania in urmatoarea perioada, in functie de cerintele consumatorilor locali. Pe termen mediu, avem planuri de dezvoltare a segmentelor de business prezente in tara, prin solutii si produse sustenabile, eficiente energetic, care sustin obiectivele europene de reducere a consumului de energie. De asemenea, ne extindem echipa de la un an la altul, in special in centrul de suport clienti, dar si la nivelul altor departamente din cadrul companiei.
- Cum sunt primite produsele care cresc eficienta energetica de clientii din Romania?
- Cu ajutorul partenerilor nostri, incercam sa informam consumatorii despre beneficiile alegerii unor produse eficiente energetic, in comparatie cu cele obisnuite. Achizitia unor solutii inteligente, care ajuta la economisirea de energie, reprezinta o investitie solida, recuperabila in timp si care genereaza costuri operationale considerabil mai mici, generand, in acelasi timp, un confort sporit pentru ocupantii spatiilor respective. In ceea ce priveste comportamentul clientilor si dorintele acestora, confirmam ca piata produselor eficiente evolueaza foarte rapid, beneficiarii devenind tot mai interesati de astfel de sisteme si cautandu-le in mod special pe cele care integreaza si caracteristici ecologice. Aceasta tendinta "verde" se manifesta in toate domeniile.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2016)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019
rigips
BMI_Icopal
hilti
CELCO 2020
hidroplasto
FRONTALE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere