Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
PAGINA PERSONALIZATA


SIXENSE ROMANIA

SIXENSE ROMANIA

Adresa: Str. Hagi Ghita nr. 21A - 23, Bucuresti, SSector 1
Telefon: 0758 015 833
Web site: www.sixense-group.com
Domenii: Consultanta & soluții informatice pentru transformare digitala | Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie | Automatizarea productiei (Industrie 4.0, 5G, IoT, AI si Big Data)
Descriere activitate
Furnizeaza tehnologii de instrumentare si monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice asociate santierelor, inginerie specializata pentru diagnosticarea, protectia si intretinerea activelor, platforme informatice digitale dedicate managementului riscurilor si activelor.
Prezentare companie/institutie
SIXENSE: Tehnologiile digitale vor revolutiona sectorul constructiilor
 
 
 
 
 
 
Mariana Garstea (34 de ani)
Functia/Firma: General Manager, SIXENSE Romania & SEE;
Experienta profesionala: 13 ani in industria constructiilor.
 
In ultimii cinci ani, adoptarea tehnologiilor a crescut in toate fazele constructiei - de la proiectare si executie, la mentenanta si asset management. Desi digitalizarea industriei a inceput lent, cresterea actuala a gradului de utilizare a solutiilor digitale revolutioneaza complet sectorul, care devine mai productiv, mai sigur si eficient. Parte a grupului francez Vinci, SIXENSE (fosta Soldata) furnizeaza pe piata locala tehnologii de instrumentare si monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice asociate santierelor, inginerie specializata pentru diagnosticarea, protectia si intretinerea activelor, dar si platforme informatice digitale.
 
- Cum sunt primite platformele digitale Sixense de companiile din Romania?
- In Romania, platformele digitale folosite sunt Beyond Monitoring (monitorizarea riscurilor structurale si geotehnice) si Beyond Satellite (platforma digitala cu tehnologie InSAR). Clientii nostri principali sunt autoritati publice, gestionari de infrastructura, dezvoltatori si proiectanti de infrastructura rutiera si feroviara. Ne adresam mai multor industrii, fiecare cu nivelul sau de deschidere, de dezvoltare, de constientizare a beneficiilor, si de aici vine si complexitatea procesului de integrare a tehnologiilor. Printre provocarile pe care le intampinam se afla modul traditional de a face anumite lucruri, rezistenta fata de schimbare a unei anumite generatii, nivelul scazut de intelegere si deschidere fata de orice este nou, neincrederea in noile tehnologii si a beneficiilor aduse de acestea.
- Ce investitii/obiective aveti in vedere in perioa­da urmatoare?
- Una dintre activitatile noastre de baza atat in 2019, cat si in 2020, este promovarea solutiilor de platforma. Dorim sa contribuim, in continuare, la procesul de digitalizare a industriei constructiilor din Romania prin asigurarea de training-uri personalizate actorilor principali: proiectanti, autoritati, dezvoltatori etc., dar si prin organizarea de seminarii tehnice si prezentari. Totodata, dorim sa consolidam activitatea de baza in Romania, respectiv oferta de servicii de monitorizare a riscurilor structurale si geotehnice in executie si in exploatare. Am setat un anumit standard in acest domeniu, pe care ne dorim sa il mentinem. Pe termen mediu, ne dorim dezvoltarea unui laborator de teste nedistructive si lucram in aceasta directie.
- Care sunt cele mai noi produse lansate la nivel national?
- Grupul este in continua dezvoltare, avem solutii noi care sunt in curs de lansare, toate dedicate managementului ciclului de viata al infrastructurii: ultima tehnologie LIDAR - Digital Twin, modul special pentru inspectii tehnice digitalizate ale structurilor existente - Atlas sau continuarea dezvoltarii solutiilor de platforma actuale: adaptarea la noile tendinte si tehnologii etc. Sixense este un partener de incredere, cu o echipa inalt specializata, implicata si proactiva. Cautam in continuu cele mai bune solutii pentru clientii nostri, fiecare proiect fiind unic si la fel de important pentru noi.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
hidroplasto
cv water 2021
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere