Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - Comnord Development investeste 35 milioane euro in ansamblul The Suburb
Comnord Development investeste 35 milioane euro in ansamblul The Suburb
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2023 14:09
Comnord Development, unul dintre cei mai mari si dinamici dezvoltatori imobiliari din Romania, anunta lansarea oficiala a proiectului "The Suburb", un cartier rezidential in localitatea Buftea, pozitionat la doar 15 minute de Bucuresti.
Lucrarile au fost programate sa inceapa in a doua parte a lunii Martie a acestui an, investitia urmand sa depaseasca 35 de milioane de euro. Grupul de companii Comnord se distinge prin faptul ca ofera garantia unui dezvoltator recunoscut pe piata din Romania, cu o activitate de peste 30 de ani. Vanzarile proiectului vor fi asigurate de catre compania Kingsmen Estate, agentie imobiliara cu experienta pe piata de locuinte premium.
Astfel, consultanta de specialitate va fi pusa in valoare viitorilor proprietari, in vederea stabilirii celei mai bune optiuni locative.
"Suntem foarte entuziasti in privinta acestui nou proiect pe piata rezidentiala. Are toate calitatile pentru a genera un nou pol de dezvoltare imobiliara in Buftea si pentru a schimba dinamica zonei. Amplasamentul e perfect, facand abstractie de aglomeratia Bucurestiului, dar cu un acces extrem de facil si fara deconectarea de la efervescenta unui oras cosmopolit precum capitala Romaniei. Calitatea constructiei este la standarde superioare, finisajele sunt atent alese, iar preturile mai mult decat competitive. In plus, in Buftea exista toate facilitatile necesare de shopping, relaxare, educatie (cresa, gradinite, scoli si licee) si multe alte atractii. Toate aceste facilitati vor genera interesul celor care doresc sa schimbe peisajul urban din Bucuresti cu un loc rezidential mult mai calm si linistit ce intruneste toate elementele unei vieti de calitate", au declarat Bogdan Gabriel Cambera si Tudor Mihai, Managing Partners Kingsmen Estate.
Amplasat intr-una dintre cele mai efervescente zone din Buftea, pe o suprafata de 47,500 metri patrati, The Suburb este un concept modern pe piata imobiliara si va deveni rapid un reper urban pentru bucurestenii care isi doresc un alt stil de viata.
The Suburb este pregatit sa devina destinatia numarul 1 pentru persoanele active care isi doresc sa evadeze din aglomeratia Bucurestiului departe de trafic si agitatie, bucurandu-se de acelasi confort precum locuitorii din Bucuresti, la cateva minute distanta de zonele de relaxare si shopping, de unitatile de invatamant sau centrele medicale.
The Suburb dispune in cele 4 faze de constructie de 491 de apartamente, de la garsoniere eficient gandite pana la apartamente spatioase de patru camere sau duplexuri elegante. 
Proiectul rezidential The Suburb va beneficia atat de arhitectura moderna, finisaje de calitate si locuri de parcare individuale situate in suprateran, cat si de proximitatea centrelor comerciale, gradinitelor, scolilor, liceelor, clinicilor medicale, salilor de sport, locurilor de joaca si zonelor de relaxare binecunoscute - Domeniul Stirbey, lacul si padurea Buftea.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
ness project
rigips
CDS
konsent
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
concelex
siniat
MAKITA
leviatan
EDIT-Structural
noark
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander