Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - ECOVILLAS continua constructia Loft Green si vinde primele locuinte exclusiv online
ECOVILLAS continua constructia Loft Green si vinde primele locuinte exclusiv online
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Iul 2020 05:00
EcoVillas continua lucrarile la ansamblul rezidential verde Loft Green Apartments, pe care il dezvolta in Mogosoaia, in urma unei investitii de 10 milioane de euro. Complexul va include 3 blocuri de locuinte pasive, insumand 154 de apartamente cu una, doua si trei camere si facilitati eco-friendly precum prize pentru masini electrice, parcari pentru biciclete si carucioare si 7.500 mp de zona verde.
Potrivit datelor dezvoltatorului, primul bloc a fost finalizat si este deja locuit, la cel de-al doilea este finalizata structura de rezistenta si se lucreaza la compartimentarea interioara si instalatii, iar la cea de-a treia cladire a fost ridicata structura de rezistenta. Termenul de finalizare a proiectului este stabilit in luna noiembrie 2021.
Apartamentele din primul bloc au fost vandute aproape integral si sunt ocupate, iar din cele doua cladiri aflate in executie s-au rezervat 15% din locuinte.
Reprezentantii EcoVillas au comunicat faptul ca in ultimele luni, in timpul pandemiei de Covid-19, au vandut si doua apartamente exclusiv online, fara a fi vizionate fizic de catre cumparatori. Cele doua locuinte au fost cumparate de familii tinere, ce se vor muta in luna august in blocul deja construit.
"Mai mult o necesitate decat un trend, digitalizarea isi face simtita prezenta tot mai puternic in segmentul imobiliar. Daca, pana in prezent, vizionarile virtuale erau doar o pregatire pentru cele fizice, de aceasta data au substituit intreg procesul de vanzare face-to-face. (...) Apartamentele pe care le-am vandut au 2 camere, cu vedere spre padure, iar clientii au varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani. Discutand personal cu ei, am observat ca, pentru decizia de cumparare, au fost foarte importante transparenta proiectului - noi avem materiale vizuale cu stadiul constructiei de la fundatie si pana in prezent - si ideea in sine de apartament pasiv, de a fi eco-friendly", a precizat Gabriel Focseneanu, managerul proiectului Loft Green Apartments.
Compania Ecovillas este la a doua dezvoltare imobiliara in Romania, primul proiect fiind demarat in anul 2015, in Sectorul 5, unde a ridicat 32 de case pasive. Proiectul caselor pasive Ecovillas s-a vandut in totalitate in anul 2016, iar de atunci valoarea acestora a urcat cu 35%, mai informeaza reprezentantii EcoVillas.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESKALLBIMjungheinrich
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
leviatan
CELCO 2020
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
Ubitech
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
bienala
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere