Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE de 27 milioane euro pentru extinderea Spitalului Clinic Judetean Cluj
LICITATIE de 27 milioane euro pentru extinderea Spitalului Clinic Judetean Cluj
Info-Santiere Publicat de AG&F 21 Ian 2020 06:00
Autoritatea contractanta reprezentata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj a anuntat recent in cadrul SEAP ca are in vedere realizarea obiectivului de investitii „Proiectare si executie  - Recompartimentare cladire existenta si extindere cu un corp nou – Sectia clinica Neurochirurgie – Centru de Patologie Vasculo-Cerebrala si Neurochirurgie”, prin incheierea unui contract de achizitii publice, care va fi atribuit prin licitatie deschisa online (fara licitatie electronica), pe baza criteriului celui mai bun raport calitate-pret.
Potrivit anuntului, acest contract de proiectare si executie, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 130.782.714,36 de lei, presupune servicii de proiectare (PAC/DTAC, PT, DDE, documentatii avize/acorduri/autorizatii, asistenta tehnica din partea proiectantului), executie lucrari de constructii si dotare (doar pentru capitolul 4.3 Utilaje, echipamente tehnologice si functionale, care necesita montaj). Autoritatea contractanta precizeaza insa ca dotarile de la capitolul 4.5 vor face obiectul unei proceduri de atribuire distincte si NU trebuie ofertate, in vederea realizarii obiectivului.
Ca procedura de atribuire, pentru cel mai bun raport calitate-pret, pretul ofertei conteaza in proportie de 90%, iar termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare s-a stabilit la 8 februarie 2020, ora 15.00, finantarea fiind asigurata din fonduri bugetare. Pentru o perioada de garantie a lucrarilor mai mica de 5 ani, oferta va fi respinsa, insa, ca neconforma, iar durata contractului a fost estimata la 24 luni. Pe langa garantiile solicitate, ofertantii trebuie sa faca dovada prestarii unor servicii de proiectare similare, in ultimii sase ani anterior datei-limita de depunere a ofertelor, fara a se tine cont de eventuale decalari ale acesteia, la nivelul a cel mult 10 (zece) contracte de servicii, in valoare cumulata de cel putin 2,349 milioane lei, fara TVA. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
Arduro
leviatan
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
siniat
noark
MAKITA
concelex
SSAB
rigips
BogArt
strabag nivel 1
konsent
EDIT-Structural
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander