Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - NORDIS va dezvolta trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti
NORDIS va dezvolta trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 12 Iul 2017 12:26
Grupul imobiliar Nordis dezvolta doua ansambluri rezidentiale noi, de tip boutique, in Bucuresti, pana la finele anului in curs urmand a anunta demararea unui proiect nou in Capitala. Cele doua blocuri aflate in constructie au termenele de finalizare stabilite in luna martie 2018, in prezent lucrandu-se la structurile de rezistenta.
Nordis a accesat piata dezvoltarilor rezidentiale in 2016, in prezent avand in diferite stadii de planificare si constructie un numar total de sapte proiecte.
Cele doua proiecte aflate in executie, Nordis Residence - Otopeni Garden si Nordis Residence - Grant Home, sunt de tip boutique, au numar redus de apartamente, de doua si trei camere si facilitati de top, dupa modelul ansamblurilor premium: finisaje de buna calitate, sauna, sala de sport, loc de joaca pentru copii etc. Conform datelor dezvoltatorului, preturile pornesc de la 49.000 de euro (exclusiv TVA, care poate fi de 5% in conditiile legii).
Nordis Residence - Otopeni Garden (S+P+3E) va fi situat in apropierea Primariei Otopeni si va avea 35 de apartamente, cu doua sau trei camere. Ansamblul va beneficia de gradina proprie, loc de joaca, sauna si sala de fitness. Construit pe un teren cu o suprafata de 1.800 mp, imobilul a fost proiectat cu spatii vitrate mari si compartimentari in stil modern.
Nordis Residence - Grant Home (S+P+3E) se construieste in zona Podului Grant si va avea in componenta 24 de apartamente cu doua camere, locuri de parcare in garajul subteran, sauna si sala de fitness. Cladirea va fi eficienta energetic, urmand fi dotata cu corpuri de iluminat cu LED pentru spatiile comune si garaj, panouri solare si termoizolatie cu eficienta energetica superioara. Preturile in cadrul acestui ansamblu pornesc de la 59.000 euro (fara TVA).
Ambele ansambluri sunt destinate segmentului "middle class".
"Pana la sfarsitul anului vom anunta al patrulea proiect Nordis Residence, care va fi insa pozitionat pe segmentul premium, asa cum a fost si primul ansamblu, lansat anul trecut si vandut in totalitate", a declarat Florin Postoaca, managerul departamentului de investitii din cadrul Nordis.
In afara acestor patru proiecte, dezvoltatorul mai are in pregatire alte trei ansambluri, ce vor fi lansate in anii urmatori.
***
Nordis Residence este marca de ansambluri rezidentiale care apartin companiei imobiliare Nordis. Primul proiect dezvoltat sub acest brand, Nordis Residence - Herastrau Park, a fost construit anul trecut este vandut integral. Din grupul Nordis fac parte companiile Nordis Administrare (dezvoltare imobiliara), Nordis Management (management de proiecte) si Nordis Premium (intermedieri si investitii imobiliare).
Ca agentie imobiliara, Nordis are in portofoliul de vanzari si inchirieri peste 2.500 de proprietati in Bucuresti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelALLBIMC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere