Agenda Constructiilor
Miercuri, 12 August 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - PK amana inceperea constructiei Avalon Estate pentru ultima parte a anului
PK amana inceperea constructiei Avalon Estate pentru ultima parte a anului
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 26 Iun 2020 06:00
Dezvoltatorul Prime Kapital (PK) a obtinut autorizatia de construire pentru ansamblul rezidential Avalon Estate, dar amana inceperea lucrarilor de constructii pentru ultima parte a acestui an, in contextul impactului pe care il are pandemia de Covid-19 asupra pietei imobiliare si al incertitudinii din economie. Totusi, investitorul anunta ca a scos la vanzare primele 100 de unitati locative din cadrul acestui complex, alaturi de alte locuinte ce vor fi disponibile in celalalt proiect pe care grupul il dezvolta in Bucuresti - Marmura Residence. In cazul acestui proiect, Prime Kapital a lansat cea de-a treia cladire, avand in vedere ca vanzarile pentru primele doua au depasit pragul de 75%.
"Lucrarile de construire la Avalon Estate vor incepe spre finalul anului acesta, termenul de incepere a lucrarilor fiind amanat pentru a ne asigura ca intelegem si suntem pregatiti pentru limitarile pe care ni le impune pandemia Covid-19. Planurile noastre vizau inceperea lucrarilor in luna martie, insa a trebuit sa o amanam din cauza crizei actuale si a efectelor sale asupra productivitatii. In ceea ce priveste lucrarile la Marmura Residence, acestea continua si ne apropiem de cota 0, ceea ce inseamna ca in curand vom vedea cladirile inaltandu-se intr-un ritm mult mai rapid, ceea ce intr-adevar este imbucurator", spune Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.
Avalon Estate este situat in zona de nord a Bucurestiului, adiacent unuia dintre lacurile apartinand salbei de lacuri din nordul Bucurestiului si ofera un stil de viata aparte in cadrul unui ansamblu rezidential cu densitate redusa bazat pe conceptul "gated community". Pe langa vilele cu design deosebit, townhouse-uri si apartamente diverse, proiectul ofera un parc central cu spatii verzi generoase, un club privat cu piscina, un restaurant si multiple servicii aditionale. Lucrarile de construire a clubului, zonei lacului si a unei mari parti a parcului central vor incepe in trimestru 4 al acestui an ca parte a primei fazei a proiectului. Ansamblul va avea, in total, 746 de locuinte. 
Marmura Residence, situat langa statia de metrou Jiului din Bucurestii Noi, aproape de noile poluri de birouri din zona de nord a capitalei, ofera 465 studiouri, apartamente de 2, 3 si 4 camere, duplexuri si 509 locuri de parcare subterane. Dezvoltat pe baza conceptului de comunitate integrata, Marmura Residence acopera o suprafata de 1,5 hectare si cuprinde 5.000 de metri patrati de spatii verzi si terase generoase, 1.700 de metri patrati de spatii comerciale, servicii si o zona de recreere exclusiva pentru rezidenti. 
***
Fondatorii Prime Kapital activeaza pe piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu. Compania are o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, care imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKCOVID-19allbimVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere