Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Proiectul de birouri J8, programat pentru finalizare constructie in vara anului 2021
Proiectul de birouri J8, programat pentru finalizare constructie in vara anului 2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 03 Dec 2020 13:43
Proiectul J8 este pre-inchiriat in proportie de 70% si este programat pentru finalizare in vara lui 2021. J8 este din ce in ce mai mult recunoscut ca primul mare proiect nou de birouri de clasa A din Bucuresti, care si-a imbunatatit sistemul de ventilatie si standardele tehnice si igienice, astfel incat sa poata raspunde cerintelor unui mediu sigur, post-Covid-19.
Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunta inchirierea unei suprafete de 4.000 metri patrati situata la parterul proiectului sau J8 Office Park, cu suprafata totala de 46.000 metri patrati. Parterul cladirilor J8 a fost conceput in principal pentru a le oferi chiriasilor si comunitatii locale o gama larga de optiuni alimentare, magazine si alte servicii, amplasate in jurul piatetei centrale cu un spatiu verde si de relaxare generos.
Lantul premiat de cafenele, Coffee Island, va deschide primul magazin din Bucuresti, care se va remarca printr-un design inovator, prin care zona de cafenea va fi conectata cu receptia Cladirii A si va oferi clientilor si serviciile unor barista. Coffee Island are sediul central in Grecia si este una din primele 10 retele de cafenele la nivel european. De asemenea, clientii vor beneficia si de terasa acoperita, cu mese si scaune. Zona dedicata restaurantului principal a fost inchiriata catre D&L Cuisine, un operator cu experienta in domeniu, care va oferi numeroase optiuni delicioase de mic-dejun, pranz si gustari. Mega Image va deschide un supermarket de 500 mp, iar sala de sport World Class Romania, lider de piata in industria fitness-ului, va ocupa o suprafata de 1.400 mp, la parter si la etajul 1.
Serviciile medicale vor fi puse la dispozitie de Medicover, prin intermediul unei unitati de 235 mp. Printre chiriasii J8 se numara si clinica Medy Sportline, cu o unitate de 330 mp, unde vor fi oferite servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj corporal.
In zona receptiei din cladirea A a complexului J8, va functiona si un magazin XTIME, de unde vor putea fi cumparate presa, produse de convenienta, alimentare si bauturi in regim “to go” si care, alaturi de ceilalti operatori, vor oferi proiectului imobiliar si comunitatii invecinate un spectru complet de servicii care tin de zona alimentara si de sanatate.
In cadrul proiectului de birouri, va exista un sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare, control al accesului in cladire prin intermediul telefonului mobil, incarcatoare pentru autovehiculele electrice si panouri solare. Impreuna, toate aceste inovatii tehnologice creeaza un mediu atractiv si sigur pentru angajati si vizitatori, prietenos, in care accesul se poate face fara atingerea suprafetelor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
quadratum
concelex
viarom
theda mar
rigips
strabag nivel 1
CDS
ness project
ERBASU CONSTRUCT
noark
siniat
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander