Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - PSC Group incepe constructia Win Herastrau, proiect de 70 milioane de euro
PSC Group incepe constructia Win Herastrau, proiect de 70 milioane de euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Feb 2020 12:20
Dezvoltatorul PSC Group a anuntat ca incepe constructia ansamblului rezidential Win Herastrau, investitie estimata la 70 de milioane de euro pe care o va realiza in zona Sos. Nordului - Satul Francez. Proiectul va include sase cladiri (2S+DS+P+5E) cu un numar total de 302 apartamente, pe o suprafata de teren de 11.500 mp.
Lucrarile la fundatiile speciale ale cladirilor au fost deja realizate de compania Octagon Engineering. Pentru urmatoarele etape ale constructiei, dezvoltatorul a desemnat BTD Construct & Ambient ca Antreprenor General al proiectului.
Pana in prezent, au fost vandute 101 de apartamente.
Conceptul arhitectural al proiectului a fost elaborat de biroul Metrik Arhitecti Asociati, de proiectarea structurii se ocupa Professional Consulting Engineers, iar de proiectarea instalatiilor electrice, sanitare si termice, societatea Bettco Consulting. Serviciile de management de proiect sunt asigurate de Vision Energy Partners.
Conform datelor proiectului, sistemul structural din beton armat este proiectat in formatul optim de diafragme, placi si grinzi perimetrale, prin care elementele de rezistenta sunt mascate in peretii de compartimentare sau sub plafonul de gips-carton, evitand aparitia colturilor si facilitand mobilarea. Fundatia este de tip radier general, cu incinta etansa din pereti mulati. Pentru incalzirea apartamentelor si prepararea apei calde menajere se va folosi o centrala cu combustibil gazos, prevazuta cu sistem de recirculare pentru diminuarea costurilor. Contorizarea se va face atat la pornirea circuitelor din centrala, cat si individual, pentru fiecare apartament. Incalzirea in interiorul apartamentelor va fi realizata prin pardoseala, cu radiatoare in bai. Apartamentele vor fi prevazute cu sisteme de aer conditionat tip VRV, cu unitatile exterioare asezate centralizat, fara sa afecteze estetica fatadei. Ansamblul va beneficia de grupuri de pompare pentru asigurarea presiunii si rezervei de apa.
Finisajele exterioare includ termosistem cu vata minerala bazaltica, finisaj mixt cu tencuiala de exterior si placi din materiale compozite si piatra naturala. Tamplaria exterioara va fi din aluminiu cu geam termoizolant. Finisajele interioare includ usi interioare si de acces in apartamente, parchet stratificat, placi si pardoseli ceramice, obiecte sanitare ceramice. Transportul pe verticala va fi asigurat de cate doua ascensoare pentru fiecare corp de cladire.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
strabag nivel 1
cv water 2021
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere