Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SIBIU: Geiger Transilvania incepe lucrarile la parcarea multietajata Hipodrom III
SIBIU: Geiger Transilvania incepe lucrarile la parcarea multietajata Hipodrom III
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 29 Iul 2020 14:10
Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic si pentru constructia propriu-zisa a parcarii supraterane multietajate din cartierul Hipodrom III, in perimetrul delimitat de bulevardul Mihai Viteazu, Aleea Taberei, Liceul Constantin Noica si strada Nicolae Iorga. Acesta s-a semnat cu Asocierea SC Geiger Proiecte Constructii SRL & SC Geiger Transilvania SRL, fiind prezenti la sediul Primariei domnul Alexandru Radu, directorul firmei SC Geiger Proiecte Constructii SRL si domnul Ovidiu Simen, director regional SC Geiger Transilvania SRL.
“Aceasta va fi prima parcare multietajata de mare capacitate pe care o construim, valoarea investitiei din bugetul local ridicandu-se la 23,8 milioane de lei. Va urma cea subterana din Piata Garii si cele doua parcari supraterane care vor ingloba piata Cibin si piata Vasile Aaron, precum si locuri de parcare in instalatii de tip smart parking in zonele aglomerate din cartiere.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
“Avand in vedere experienta pe care o avem in astfel de proiecte, vom depune toate eforturile pentru a finaliza proiectul mai repede decat termenul contractual pentru ca suntem constienti ca este un obiectiv public important pentru Sibiu” (Alexandru Radu, directorul firmei SC Geiger Proiecte Constructii SRL)
Conform contractului, in termen de 4 luni constructorul va preda proiectul tehnic, iar apoi va avea la dispozitie 14 luni pentru a ridica constructia. Concret, se vor realiza urmatoarele:
Se va construi o parcare supraterana cu subsol, parter, trei etaje si un etaj retras, care va oferi 320 de locuri de parcare. Aceasta va fi dotata cu un sistem automat de acces, statii de incarcare pentru masini electrice, iluminat public eco-eficient si un sistem de supraveghere cu camere video. Suprafata desfasurata a parcarii insumeaza peste 9.000 de metri patrati, amprenta la sol masurand 1.600 de metri patrati.
Amenajarea zonei adiacente parcarii cu spatii verzi, locuri de joaca si relaxare si alte 100 de locuri de parcare care vor fi mai bine sistematizate, urmand sa fie realizat si un nou sistem de iluminat public, noi trotuare si alei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
MAKITA
Ubitech
concelex
quadratum
theda mar
CDS
noark
EDIT-Structural
siniat
leviatan
ness project
Acvatot 2019
konsent
viarom
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander