Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - SIBIU: Geiger Transilvania incepe lucrarile la parcarea multietajata Hipodrom III
SIBIU: Geiger Transilvania incepe lucrarile la parcarea multietajata Hipodrom III
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 29 Iul 2020 14:10
Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic si pentru constructia propriu-zisa a parcarii supraterane multietajate din cartierul Hipodrom III, in perimetrul delimitat de bulevardul Mihai Viteazu, Aleea Taberei, Liceul Constantin Noica si strada Nicolae Iorga. Acesta s-a semnat cu Asocierea SC Geiger Proiecte Constructii SRL & SC Geiger Transilvania SRL, fiind prezenti la sediul Primariei domnul Alexandru Radu, directorul firmei SC Geiger Proiecte Constructii SRL si domnul Ovidiu Simen, director regional SC Geiger Transilvania SRL.
“Aceasta va fi prima parcare multietajata de mare capacitate pe care o construim, valoarea investitiei din bugetul local ridicandu-se la 23,8 milioane de lei. Va urma cea subterana din Piata Garii si cele doua parcari supraterane care vor ingloba piata Cibin si piata Vasile Aaron, precum si locuri de parcare in instalatii de tip smart parking in zonele aglomerate din cartiere.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
“Avand in vedere experienta pe care o avem in astfel de proiecte, vom depune toate eforturile pentru a finaliza proiectul mai repede decat termenul contractual pentru ca suntem constienti ca este un obiectiv public important pentru Sibiu” (Alexandru Radu, directorul firmei SC Geiger Proiecte Constructii SRL)
Conform contractului, in termen de 4 luni constructorul va preda proiectul tehnic, iar apoi va avea la dispozitie 14 luni pentru a ridica constructia. Concret, se vor realiza urmatoarele:
Se va construi o parcare supraterana cu subsol, parter, trei etaje si un etaj retras, care va oferi 320 de locuri de parcare. Aceasta va fi dotata cu un sistem automat de acces, statii de incarcare pentru masini electrice, iluminat public eco-eficient si un sistem de supraveghere cu camere video. Suprafata desfasurata a parcarii insumeaza peste 9.000 de metri patrati, amprenta la sol masurand 1.600 de metri patrati.
Amenajarea zonei adiacente parcarii cu spatii verzi, locuri de joaca si relaxare si alte 100 de locuri de parcare care vor fi mai bine sistematizate, urmand sa fie realizat si un nou sistem de iluminat public, noi trotuare si alei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
viarom
Ubitech
leviatan
rigips
grundfos
CDS
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica