Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CNAIR: Contracte cu o valoare totala de 1,7 miliarde lei, atribuite sau in licitatie
CNAIR: Contracte cu o valoare totala de 1,7 miliarde lei, atribuite sau in licitatie
Infrastructura Publicat de Razvan Popa 07 Sep 2021 14:48
CNAIR SA organizeaza licitatii sau a atribuit lucrari cu o valoare totala de aproximativ 1,7 miliarde lei. Astfel, recent a fost desemnat castigatorul pentru portiunea Suplacu de Barcau - Chiribis (26 km) din Autostrada Transilvania. De asemenea, compania a primit cinci oferte pentru drumul de mare viteza Craiova - Lugoj (250 km) si a demarat procedurile pentru modernizarea DN 71 Targoviste - Sinaia (103 km).
Constructii Erbasu SA va finaliza autostrada abandonata de Bechtel
Asocierea Constructii Erbasu SA (lider) - Vahostav-SK AS a castigat licitatia pentru proiectarea si finalizarea lucrarilor la Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj-Napoca - Oradea, sectiunea 3C: Suplacu de Barcau - Bors, subsectiunea 3C1: Suplacu de Barcau - Chiribis (km 4+200 - km 30+550). In cadrul contractului, ce are o durata de 24 luni, vor fi realizate trei viaducte, opt pasaje, opt poduri, dintre care unul de o complexitate tehnica ridicata (cu o lungime de 1,65 km). Perioada de garantie pentru obiectivul de 26,35 km, abandonat de firma Bechtel, este de zece ani. Pentru definitivarea lui sunt necesare fonduri de aproximativ 543 milioane de lei.
5 oferte pentru drumul Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj
Cinci oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate in ceea ce priveste drumul de mare viteza Craiova - Drobeta Turnu Severin - Lugoj. Astfel:
- asocierea Egis Romania SA (lider) - Search Corporation - Italrom Inginerie Internationala - Geosud - Eco Geodrum - Egis International SAS;
- asocierea Irimat Cons (lider) - Studio Corona - G&M Road Building Engineering;
- asocierea Explan (lider) - Geologic Site - DP Consult SA - SCA Teaha&Fuzesi;
- asocierea TPF Inginerie (lider) - TPF-Consultores de Engenharia e Arquitetura SA - Sterogis Proiect - Saidel Proiect - Sidel Engineering - Ernst & Young;
- ofertantul Yuksel Proje AS.
„Proiectul este esential pentru asigurarea unei conexiuni moderne si rapide intre Oltenia si Banat. Soseaua va avea o lungime de circa 250 km si are avantajul de a fi lansata pe un model nou de caiet de sarcini, care vine in ajutorul proiectantului, pe de o parte (prin stabilirea unui calendar clar de termene si plati), si - pe de alta parte - avantajeaza si beneficiarul, care primeste la final un studiu de fezabilitate foarte detaliat. Acesta va permite, pe viitor, lansarea unei licitatii pentru proiectare si executie avand la baza un SF ce elimina surprizele neplacute de pe traseu, dar care da, in acelasi timp, constructorului libertatea de a inova si adapta proiectul”, a declarat Catalin Drula, fost ministru al transporturilor.
Valoarea estimata a contractului este cuprinsa intre 107 si 127 milioane de lei, iar durata acestuia este de 43 de luni de la inceperea lucrarilor.
A fost lansata licitatia pentru modernizarea DN 71 Targoviste - Sinaia
CNAIR SA a lansat, recent, licitatia pentru modernizarea DN 71 Baldana - Targovilte - Sinaia (aproximativ 103 km). In cadrul acestui obiectiv vor fi realizate lucrari de largire a infrastructurii rutiere la patru benzi de circulatie, vor fi edificate 14 poduri si vor fi reabilitate alte opt. Totodata, vor fi construite doua pasaje si doua parcari de scurta durata. Investitia este evaluata la peste un miliard de lei, bani proveniti din fondurile europene. Ofertele pot fi depuse pana in data de 4 noiembrie a.c. Termenele sunt de un an pentru proiectare si 24 de luni pentru executie.
 
jungheinrichVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
rigips
leviatan
cv water 2021
leviatan
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere