Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - SONNEK ENGINEERING: In 2012 va fi edificata o noua unitate de productie
SONNEK ENGINEERING: In 2012 va fi edificata o noua unitate de productie
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Simona Ene 06 Apr 2012 10:35
In calitate de furnizori de echipamente pentru statii de epurare, societatea Sonnek Engineering (din Sibiu) participa, in prezent, la executia majoritatii proiectelor de infrastructura aflate in curs de executie pe plan autohton, prin parteneriatele incheiate cu societatile ce asigura serviciile de antrepriza generala.
Emilian Ghita, director al Sonnek Engineering: „Anul trecut, am realizat o cifra de afaceri de 1,6 milioane de euro, pentru 2012 fiind estimata o majorare cu 15% a acesteia. In ceea ce priveste volumul livrarilor, in conditiile politico-economice actuale si pe fondul instabilitatii cursului de schimb dintre moneda nationala si cea europeana, speram sa ne mentinem la un nivel similar celui din anul precedent. Referitor la piata de profil, aceasta a consemnat o dinamica deosebita in 2011, in special pe segmentul sistemelor de pompare a apei uzate si al pompelor industriale, valoarea acesteia majorandu-se cu aproximativ 30%. Pe termen mediu, estimam ca trendul ascendent se va mentine, in urmatorii trei ani fiind asteptate fluctuatii de 5% in ambele sensuri fata de nivelul actual, mai ales datorita proiectelor finantate prin fonduri europene, investitiile fiind distribuite uniform, in toata tara. Deoarece piata specifica este foarte fragmentata, cuprinzand aplicatii multiple, o estimare exacta a valorii acesteia ramane dificil de efectuat, mai ales ca fiecare componenta formeaza un segment de sine statator, cu valori si cantitati diferite, in functie de utilizarea in diverse industrii. Principalele obiective vizate in 2012 constau in consolidarea parteneriatelor actuale, concomitent cu finalizarea tuturor proiectelor in care suntem implicati. Totodata, vom acorda o importanta deosebita edificarii unei unitati de productie pentru realizarea agregatelor de pompare si dezvoltarii unui parteneriat pentru automatizarile industriale de proces. Deocamdata, Sonnek Engineering detine, permanent, in stoc sisteme/componente cu valoare mica, destinata comenzilor din partea partenerilor de afaceri ce nu au termene de livrare foarte mici. Cu toate ca avem capacitatea de a efectua operatiuni specifice in orice regiune, cele mai multe solicitari provin din zona Transilvaniei, din Capitala si din judetul Constanta”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Ubitech
Acvatot 2019
noark
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
concelex
theda mar
konsent
rigips
MAKITA
ness project
BogArt
EDIT-Structural
SIGM
siniat
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander