Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - DENCOHAPPEL si-a propus o crestere de circa 10% a rulajului in 2017
DENCOHAPPEL si-a propus o crestere de circa 10% a rulajului in 2017
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 28 Feb 2017 13:36
DencoHappel Romania (fosta GEA Klimatechnik), parte a FläktGroup a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, in crestere fata de nivelul anului anterior. Pentru 2017, conducerea companiei estimeaza o majorare, de circa 10%, a rulajului.
FläktGroup s-a format prin fuziunea, in 2016 a companiilor DencoHappel si Fläkt Woods, grupul astfel format devenind un nou lider al pietei europene de solutii eficiente energetic din domeniul ventilatiei si climatizarii aerului, precum si in climatizarea de precizie/ centre de date si pentru aplicatii industriale specifice.
"Stabilitatea si dezvoltarea afacerii in Romania se bazeaza pe o echipa locala puternica, pe echipamente si solutii proprii ce acopera intreaga gama HVAC, inclusiv sectorul de centre de date, pe cel de sisteme complete de camere curate (industriale sau medicale) si, nu in ultimul rand, activitatile de service, mentenanta si renovare", a declarat Marian Coroiu, directorul general al DencoHappel Romania.
Potrivit datelor companiei, piata sistemelor de ventilatii destinate spatiilor nerezidentiale si care respecta anumite cerinte de calitate este evaluata la circa 65-75 milioane de euro. Gama de echipamente include: centrale de tratare a aerului, chillere, aeroterme, ventiloconvectoare, sisteme de ventilatie specifice parcarilor si de protectiei la incendiu, echipamente specifice centrelor de date, sisteme si medii de filtrare, unitati de control/ automatizare, sisteme de distributie si management al aerului.
In continuare, produsul cel mai bine vandut in Romania din portofoliul companiei ramane centrala de tratare a aerului, echipament de inalta calitate cu multe disponibilitati de recuperare a energiei si disponibil la un pret rezonabil.
Printre obiectivele stabilite pentru 2017 la nivel national de conducerea companiei se afla introducerea in Romania a intregii game de produse ale grupului, disponibile in oferta companiei, promovarea sistemelor complete de camere curate, a solutiilor de climatizare centralizate pentru centre de date, a sistemelor de ventilatie pentru parcari si a aplicatiilor complexe specifice domeniului industrial. Pe langa acestea, conducerea DencoHappel Romania si-a mai planificat cresterea activitatilor de service si mentenanta.
Pentru informatii suplimentare, www.flaktgroup.com
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
ness project
theda mar
CDS
Arduro
siniat
concelex
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
konsent
strabag nivel 1
SIGM
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
noark
quadratum
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander