Agenda Constructiilor
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ROMEPS: Membrii asociatiei continua sa lucreze si respecta regulile de preventie
ROMEPS: Membrii asociatiei continua sa lucreze si respecta regulile de preventie
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 20 Mar 2020 11:41
Toti producatorii de polistiren expandat membri ai ROMPEPS - Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania - isi continua, deocamdata, activitatea in conditii de preventie a raspandirii Covid-19, acordand o importanta majora mediului de lucru, informeaza un comunicat al organizatiei. Din Romeps fac parte companiile Austrotherm, Daw Benta, Firos SA, Hirsch Porozell si Mindo SA.
 
"Suntem constienti ca Romania are nevoie astazi, mai mult ca oricand, de o delimitare proactiva. Toti membrii Asociatiei isi continua, deocamdata, activitatea in conditii de preventie a raspandirii Covid-19, acordand o importanta majora mediului de lucru. Stim cu totii ca resursa umana este cea mai importanta in economia oricarei afaceri si ca nu putem functiona decat in conditii de maxima siguranta. Sunt momente dificile pe care, gestionate corect si asumat, le vom depasi cu brio. Este o perioada in care statul roman trebuie sa se implice activ la nivel de implementare a tuturor masurilor necesare sustinerii economiei", precizeaza Mihail Stefan - directorul executiv ROMEPS.
 
Reprezentantul ROMEPS face apel, la randul sau, la calm si responsabilizare, precum si la respectarea regulilor de izolare si carantina impuse de autoritati.
 
"Este important sa reactionam cu precautie si sa ne informam corect, din surse oficiale. La fel de importante raman si masurile de igiena si distantare sociala, pe care autoritatile le-au instituit. Proiectele de termoizolare care implica polistirenul expandat ne responsabilizeaza continuu fata de consumatori, siguranta si sanatatea lor fiind prioritare pentru noi. In acest moment, este nevoie de atentie si de o vigilenta sporita, la nivel national, fiecare dintre noi fiind responsabil de sanatatea celor din jurul nostru. La final, revenim cu rugamintea de a va proteja, de a profita cat mai mult de confortul casei voastre, de care promitem sa ne ocupam cu responsabilitate si respect, ca de fiecare data", incheie Mihai Stefan.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octCOVID-19ALLPLANVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere