Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARAD: Primaria refuza aprobarea constructiei de cladiri P+10E in zona Tricoul Rosu
ARAD: Primaria refuza aprobarea constructiei de cladiri P+10E in zona Tricoul Rosu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Sep 2019 14:44
Inca de acum 2 ani de zile, Primaria Municipiului Arad si-a anuntat intentia ferma de a cumpara terenul fostei fabrici Tricoul Rosu. Planurile municipalitatii aradene erau si se mentin si la aceasta ora, de a amenaja un parc pe aceasta suprafata. Intrucat discutiile purtate cu proprietarul terenului, o societate din Timisoara, au ramas fara un raspuns ferm din partea acestuia din urma, administratia locala nu a mai facut niciun pas in sensul achizitionarii terenului.
De curand proprietarul terenului a informat printr-o adresa Primaria Municipiului Arad ca doreste sa intocmeasca un Plan Urbanistic Zonal pentru construirea in zona respectiva a unui complex rezidential, in regim de inaltime S+P+10E. Raspunsul municipalitatii este ferm.
„NU! Nu se va construi niciun bloc acolo si mai departe trecem la procedurile legale de expropriere a respectivului teren. Acesta va intra in domeniul public al municipiului Arad si vom face un parc pentru Arad, pentru aradeni!”, a declarat primarul municipiului Arad, Calin Bibart.
Din punct vedere juridic, exproprierea nu poate fi contestata atata timp cat terenul de la Tricoul Rosu va capata utilitate publica, Faptul ca se urmareste amenajarea unui parc central pe aceasta suprafata de teren, este argumentul care va da castig de cauza Primariei Municipiului Arad.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere