Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BERGERAT MONNOYEUR: Tehnologii inovatoare Cat Grade, acum si in Romania
BERGERAT MONNOYEUR: Tehnologii inovatoare Cat Grade, acum si in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Apr 2019 07:19
Bergerat Monnoyeur, de 28 de ani dealer Caterpillar (Cat) in Romania, devine gazda unei calatorii in viitor, ce va fi prilejuita de promovarea noii game de excavatoare CAT NEXT GENERATION, echipamente de inalta performanta, lansate in 2019, precum si a tehnologiilor inovatoare CAT GRADE, care anunta viziunea Caterpillar asupra directiilor de dezvoltare a industriei utilajelor de constructii la nivel mondial, informeaza un comunicat al companiei.
Echipate cu tehnologii avansate de siguranta, cu tehnologii GPS, laser sau optice, capabile sa adune si sa analizeze date, noile modele de miniexcavatoare Cat 301.6/302 si excavatorul Cat 336 GC ofera si solutii moderne de optimizare a costurilor, devenind astfel, un partener serios pentru consolidarea afacerilor. Fiind principalul eveniment Caterpillar al anului in Romania, prezentarea face parte din spectaculosul Roadshow „Our Range. Your Rules.”, ce va avea loc in luna iunie 2019, mai intai la Sebes (5 iunie 2019), apoi la Bacau (7 iunie 2019) si nu in ultimul rand in Bucuresti (11 iunie 2019), iar in acest sens Bergerat Monnoyeur invita publicul sa intre in contact cu tehnologia de ultima generatie.
„Va invitam sa ne fiti alaturi in Roadshow-ul Caterpillar 2019 pentru a rescrie impreuna regulile pe santiere. O gama extinsa de utilaje, consiliere in alegerea utilajului potrivit, conectarea flotelor si a organizarilor de santier si folosirea tehnologiilor de ultima generatie sunt solutiile Caterpillar pentru dezvoltarea activitatii dumneavoastra. Hai sa rescriem impreuna regulile pe santiere! Roadshow-ul Caterpillar este oportunitatea dumneavoastra de a testa in premiera utilaje Cat Next Generation lansate in 2019 – miniexcavatoarele Cat 301.6 / 302 si excavatorul Cat 336 GC – precum si tehnologii inovatoare Cat Grade. Pentru evenimentul Roadshow, am pregatit oferte de finantare pentru utilajele Cat noi si second-hand, pachete promotionale de servicii after-sales, demonstratii cu sisteme de ghidare automata Trimble si consiliere in accesarea proiectelor pe fonduri europene”, se mai arata in comunicatul companiei.
***
Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 80 de ani si parte a Grupului Monnoyeur, este reprezentantul exclusiv al producatorului american Caterpillar in Romania si Republica Moldova. Lider de piata si promotor de solutii tehnice si financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul si prietenul dumneavoastra.
Grupul Monnoyeur ofera echipamente, servicii si consultanta pentru profesionistii din diverse domenii de activitate. Este prezent in Romania si prin companiile: Eneria - este specializata in solutii de producere a energiei si motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar in Romania, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte in diferite domenii de activitate; SITECH Romania Construction Technology - vine in intampinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul constructiilor civile si industriale oferind intreaga gama de produse si solutii Trimble.
Evenimentele de prezentare Roadshow sunt deschise tuturor celor interesati. Pentru a participa la evenimentul Caterpillar al anului in Romania, puteti accesa pagina https://www.bm-cat.ro/roadshow-caterpillar/.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
FRONTALE
hilti
leviatan
hidroplasto
BMI_Icopal
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
PSC CONFERINTA CT 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere