Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BOG’ART & UTI GRUP contesta si castiga contractul de lucrari la Aeroportul Brasov
BOG’ART & UTI GRUP contesta si castiga contractul de lucrari la Aeroportul Brasov
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Iul 2019 16:02
In urma aplicarii deciziei Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) nr. 988/C1/924,927 din data de 20 iunie 2019, prin care a fost admisa contestatia depusa de catre Asocierea BOG’ART SRL - SC UTI Grup SA - SC UTI Facility Management SA in ceea ce priveste rezultatul procedurii de achizitie publica prin licitatie deschisa pentru realizarea obiectivului „Aeroportul International Brasov - Ghimbav Etapa a III-a - Proiectare si Executie Lucrari de Constructii si Instalatii Obiectul Terminal de Pasageri”, in intervalul 20 iunie - 17 iulie comisia de licitatie din cadrul Consiliului Judetean Brasov a reevaluat cele patru oferte depuse.
In 5 iulie, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) a transmis Avizul conform neconditionat pentru procesul-verbal incheiat in urma reevaluarii propunerilor tehnice in raport cu cerintele minime din caietul de sarcini. Ulterior s-a trecut la evaluarea propunerilor financiare. Avizul conform neconditionat pentru aceasta etapa procedurala a fost transmis de ANAP Consiliului Judetean Brasov in data de 10 iulie.
In consecinta, comisia de evaluare a ofertelor a desemnat castigatoare oferta prezentata de Asocierea BOG’ART SRL (lider asociere) - SC UTI GRUP SA (asociat) - SC UTI FACILITY MANAGEMENT SA (asociat), dupa aplicarea criteriului de atribuire si verificarea documentelor-suport aferente probarii informatiilor prevazute in DUAE, cu o valoare de 122.337.126,00 lei fara TVA (145.581.179 lei inclusiv TVA). Amintim ca valoarea estimata a acestui proiect de investitii a fost de 136.097.300 lei fara TVA (161.955.787 lei inclusiv TVA). Comisia a intocmit Raportul procedurii in data de 17 iulie si l-a inaintat la ANAP, in vederea obtinerii Avizului conform neconditionat pentru intreaga procedura, iar acest aviz final a fost primit astazi. Tot astazi, comisia de licitatie a transmis comunicarile catre cei patru ofertanti. Din acest moment urmeaza o perioada de contestatii, de zece zile. In cazul in care nu vor fi inregistrate contestatii, contractul pentru proiectarea si executia Terminalului de Pasageri al Aeroportului ar putea fi semnat in data de 31 iulie. Amintim ca pe 24 iulie este stabilit termenul in judecarea plangerii impotriva deciziei CNSC, depuse la Curtea de Apel Brasov de catre firma care initial a fost declarata castigatoare a acestei licitatii.
„In cazul in care nu vor aparea chestiuni neprevazute, speram sa putem incheia contractul de proiectare si executie a Terminalului de pasageri in cel mai scurt timp. Termenul pentru realizarea documetantiilor de proiectare pentru constructiile si instalatiile terminalului este de 3 luni, iar durata de executie a lucrarilor este de 9 luni”, spune presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian-Ioan Vestea.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
ness project
quadratum
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
theda mar
EDIT-Structural
siniat
concelex
noark
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander