Agenda Constructiilor
Marti, 20 August 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EVENIMENT: Lansarea Comunitatii Elitelor in Imobiliare din Romania (CEIR)
EVENIMENT: Lansarea Comunitatii Elitelor in Imobiliare din Romania (CEIR)
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Apr 2019 18:34
”C.E.I.R. o noua perspectiva in real estate” a fost titlul evenimentului de lansare a Comunitatii Elitelor in Imobiliare din Romania, eveniment desfasurat in data de 19 aprilie in Bucuresti, in prezenta principalilor jucatori de pe piata imobiliara din Romania.
Aceasta comunitate isi propune sa reuneasca brandurile de succes, liderii locali ai industriei imobiliarelor din principalele orase din Romania, intr-un organism comun si intr-o singura forta. Membrii C.E.I.R. isi propun sa depuna toate eforturile pentru standardizarea acestui domeniu, imbunatatirea perceptiei consumatorilor si nu in ultimul rand pentru cresterea la nivel larg a calitatii vietii celor ce activeaza pe piata de real estate.
Evenimentul de lansare s-a bucurat de participarea unor nume prestigioase din aceasta industrie, precum si din domenii conexe. In cadrul panelului cu titlul ”Avantajele unei comunitatia elitelor imobiliare din Romania” au participat cei trei membrii fondatori ai asociatiei: Catalin Priscornita, CEO si fondator Blitz, Eugen Encutescu, General Manager Eugene Estate, si Ciprian Iovu, fondator si Manager General Inter Imobiliare.
Ei au explicat contextul si motivatia acestui demers, precum si pasii intreprinsi pentru a se ajunge la aceasta coagulare de forte. Cei trei membrii fondatori, fiecare avand zeci de ani de experienta, expertiza si maturitate in domeniului imobiliar, au reusit sa fie lideri incontestabili de ani buni pe pietele imobiliare din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, si au realizat necesitatea unor eforturi sustinute, pentru standardizarea acestui domeniu, imbunatatirea perceptiei consumatorilor si nu in ultimul rand pentru cresterea la nivel larg a calitatii vietii celor ce activeaza pe piata de real estate.
”Cred ca de aici vine schimbarea, dintr-o coalizare a brandurilor de succes care vor ramane si peste 10 ani indiferent de ce se va intampla in viitor, de criza sau de alte lucruri pe care sa zicem ca nu le anticipam. De aici vine, de fapt, schimbarea sanatoasa”, a declarat Catalin Priscornita, membru fondator si Presedinte al C.E.I.R.
De asemenea, dezbaterile din cadrul panelului au fost onorate cu prezenta de oamenii de decizie din spatele principalelor portaluri de imobiliare din Romania: Mihai Sava, Business Manager Storia.ro si OLX imobiliare, Adrian Erimescu Co-Founder si CEO Imobiliare.ro, Cosmin Ghinea, Director General Lajumate.ro . Sub moderarea lui Dan Tiganu, Chief Sales Officer Eugen Estate, au fost acoperite subiecte de interes pentru acest domeniu: cum vad portalurile de imobiliare eforturile de profesionalizare ale unor agentii, cum considera ca se pot apropia de o astfel de comunitate, ce demersuri complementare pot fi facute alaturi de o astfel de comunitate.
Consensul participantilor a fost ca e o initiativa salutara, care va gasi masa critica pentru a da forta ideii de comunitate, si pentru a genera o schimbare atat in mediul de lucru prin standarde inalte de pregatire si calitate, cat si in perceptia consumatorilor de imobiliare.
„In Romania, in momentul acesta, este nevoie de o educatie corecta in domeniul in care lucram, de aceea este vital ca noi sa ne organizam si sa vedem cum putem face acest lucru cat mai corect si concret” a sustinut membrul fondator si vicepresedintelui C.E.I.R. Ciprian Iovu.
Au fost comunicate si obiectivele pe termen scurt si mediu ale C.E.I.R. , acestea concentrandu-se atat pe atragerea de noi membri, cat mai ales pe investitiile in educatie si pregatire profesionala. Astfel, in 2019, fondatorii C.E.I.R. isi doresc ca organizatia sa depaseasca zece membri si sa inceapa sa organizeze evenimente, cursuri si workshop-uri. Intr-un interval de timp de trei ani, fondatorii isi propun ca asociatia sa depaseasca 30 de membri, iar asociatia sa devina un punct de referinta al bunelor practici in domeniu.
„Ne dorim sa ii avem alaturi de noi pe acei lideri care au demonstrat in timp ca pot sa faca imobiliare la un nivel satisfacator si pot sa aduca valoare acestei piete. Este foarte important sa ne ducem acolo unde consumatorul nostru este setat ca asteptari si sa putem sa ii satisfacem nevoile pentru ca perceptia, din pacate, de foarte multi ani in piata este destul de negativa.”, a declarat si vicepresedintele C.E.I.R. si membrul fondator Eugen Encutescu.
C.E.I.R. este o organizatie deschisa oricarei agentii imobiliare din Romania care adera la scopul, misiunea si viziunea propusa, astfel ca orice jucator din domeniu care demonstreaza ca a obtinut rezultate consistente si are o imagine corespunzatoare poate sa aplice pentru a deveni parte a CEIR, indiferent de sistemul de lucru agreat, intermediere sau reprezentare exclusiva. Printre cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca, in schimb, companiile care vor sa adere la asociatie se numara o vechime de cel putin 3 ani pe piata si o echipa compusa din 10 sau mai multi agenti imobiliari. Inregistrarea unei cifre de afaceri de peste 30.000 de euro/an pe fiecare agent imobiliar care activeaza in cadrul companiei este un alt criteriu luat in considerare.
”Suntem dispusi sa ne dedicam urmatorii ani misiunii noastre, aceea de schimba perceptia consumatorilor de imobiliare despre aceasta industrie prin educatie profesionala de calitate, networking si perfectionare continua. Prin deschidere, transparenta si resursele implicate, suntem convinsi ca vom contribui pozitiv si semnificativ la dezvoltarea si normarea imobiliarelor din Romania.” a mai declarat Catalin Priscornita, presedinte C.E.I.R.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 144 (August 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023